Italija
0
Kraj Alitalije?
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za sc: ljudi poput tebe razmisljaju i citaju informacije iz srednjeg vijeka, jer citav svijet zna da muslimani nisu napali ameriku, nego da je to uradila administracija predsjednika busha kako bi kontrolirali afganistanski naftovod kroz koji svakodnevno protice 1/3 ukupne kolicine svjetske nafte itd. A ako cemo za ovog papu, pa poznato je da je kao omladinac u Njemackoj razvijao fasisticke ideje, prije nego je primljen u sluzbu, a i sad se vidi utjecaj toga. Ali, necu vise o tome da ne bih uvrijedio iskrene krscanske vjernike, kojima odajem svaku pocast. I da, crkva je naucila lekciju, sad stvari koje su radili u srednjem vijeku rade samo malo suptilnije, prikrivenije i organizovanije. Zivjeli Italija i njihova mafija.
nista neka se ne brinu, cim se papa moli et para... Sad jos gospa da se pojavi u njigovim avionima i turizam ima da puca...
@za sc: ti spominjes dogadjaje iz srednjeg vijeka. Ovi bombasi na koje ja mislim (a ti znas na koje mislim) to rade u 21.stoljecu. Crkva je svoju lekciju naucila, a ovi drugi ocito nisu... aja dobro si ovi drugi su tek sad u srednjem vijeku... koja ona godina? 1400 i neka... ;)))
@SC nekada se papa moli i za one koje je crkva likvidirala po njegovom naređenju jer su smatrali da je zemlja okrugl ;)
Bush?
papa se moli a berlusconi mafijas sve to nadzire... samo tako
pa da, covjek se sluzi molitvom a ne bombama kao neki drugi
papa se moli za formulu 1 i ferari hahha
cuj papa se moli za avio kompaniju