Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je to matematika izvoze 4% od svih zemalja CEFTA a ugroženo 100000 radnih mesta? Ovo mogu da progutaju samo oni što nemaju ni osnovnu školu.
@kasperneunistivi2...što bi ratovali kad Ulemek kaže da ste loši borci...Albanci se nesporno osjećaju ugroženi pa prave zid i ograde a vama je bolje umjesto rata priznati ljude i onda trgovati i dobrosusjedski odnosi...
Ko je ovog bombasa i potencijalnog teroristu doveo u ovu instituciju. Lik ucestvovao u pripremanju mafijaskog obracuna u Hrvatskoj, nasli mu u Hrvatskoj eksploziv u sluzbenom vozilu DGS. Sad jos drzi i pres konferencije, ovo nema u Bogoti
Vukovicu, broj radnih mjesta u BiH je vise ugrozen nesrazmjernim uvozom iz Hrvatske i Srbije nego izvozom na Kosovo. Bez obzira sto je izvoz veci deset puta od uvoza, treba uvesti puni reciprocitet, odnosno iste carine na robe koje dolaze sa Kosova. Treba cijeniti sebe.
pa sta opet ostaje 90 000 samo od bakira !!!
kakve veze sto je samo 4%?? i Srbija mozda 5-6% i eto 10%...dizi to bolan
Kad ce vise Bosnjaci shvatiti da od Djikana nikad nece biti nafake? Svako normalan u regionu je pobjegao od te prdoslavne stoke, pa cak I crnogorci, samo jos Bosnjo zivi u nadi da medju Djikanima ima nesto nalik insanu.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
zabraniti uvoz šipaka sa kosova!
ja ne znam bosanci bosnjaci jeste li vi maloumni ili? niste priznali kosovo udruzili ste se sa srbima i ne znam sta hocete mozda mizicku od albanaca e svasta
pa ispašće da se Bosna raspada zbog uvođenja carine od strane Kosova ma hajte molim vas
Nadam se da će onaj orangutan Mektić odgovoriti zašto je glasao protiv ,a ne bio barem uzdržan.
Nisu trebali tako uraditi. Trebali su potpuno zabraniti uvoz iz BiH jerni jedan gradjanin sa Kosova ne može ući uBiH sa Kosovskim dokumentima a u Srbiju ulazi normalno.
Politika slijedjenja politike Srbije moze samo donijeti ovakve rezultate.
Neka vas jebu kad podrzavate Srbiju
jos 10.000 za Njemacku nece se moci na red doci
Ma nema veze, imamo jos 90000 u steku.