Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kosovo fala bogu drzava i nek im je sretno.. Nemaju mnogu govana od smrda tako da im slijedi sve bolja buducnost a ja ih vidim u skorijoj buducnosti kao clan EU itd pa cak i prije smrdije kako stvari stoje.
@cetniktrebinje8 sta ces ti raditi u Kanadi?Radovat se patnji srbadije?hahah
Oj Kosovë o djep lirie Çdo kund shpie nji bajarak UÇK-ëja t'paska hije Për atdhe po derdhed gjak....
citam dole komentare i vidim,..poturcen degeni zasigurno citaju samo i iskljucivo samo naslov,..ko yebe sta pise u tekstu:):) Inace da procitaju tekst, poturceni degeni bi skontali da im je ukidanje carina izdejstvovao Srbin Sarovic u BEOGRADU i da im je Srbija ta koja je za BiH aminovala da im Kosovo skine carine PREKO CEFTA Al poturceni DEGENi ostaju poturceni DEGENI,..dzaba
A vlasina sa romanije bi znala da su najveci proizvodjaci mlijeka u BiH, vlaska fukara... vlah je izdejstvovao ono sto sam ja ovdje pisao upravo zarad vlaske fukare a ne poturcenih degena, vec da vlaska fukara dobije crkavicu od koje da zivi, od koje zivi zapravo i Vlahija.
https://avaz.ba/vijesti/bih/408188/izetbegovic-nas-nece-uvuci-u-prljavu-izbornu-kampanju Bravo Fahro. Nauči FEUDALCA I ROBOVLASNIKA pameti.
sad ima da napredujemo Kosovo ukinulo carine. Dokle smo spali da nam i Kosovo uvodi carine.
sad je svejedno kada mozemo izvozkti i u EU malo su zakasnili
Sarovic prvi priznao Kosovo bravo!!!"
ja mislio piše kokosovo. (slika mlijeka)
Hocel Dodo zabraniti izvoz mljekarima iz RS-a :)
🤣🤣🤣
MasaAllah Kosovo Republika !!!
Izdrži KOSOVO još 3 mjeseca, dok Trumpa smijene i KONAČNO SI SLOBODNO ! ZAto su ova 3 mjeseca posljednja šansa Vučiću i DODIKU ! Jer i njima slijedi ISTO !
nema to veze sa Trumpom :)- to je prica za krezubu vlasku stoku
i onda ce mljekare iz manjeg BiH entiteta rado plasirati svoje mlijeko.
Jedan od rijetkih politicara koji zaista zaradi svoju platu.
Hvala Kosovo,ljudi znaju s kakvim govnima zivimo...
Ebite ae siptari i balije i vi ustase. Samo Rusija!
Republika e Kosovës 🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰 Vlahadurija na apratima. 🤪
ako zivis u BiH onda ti porucujem "mrs u Kosovo"
Operi čkuPi. Smrdiš.