Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno je da je za Bosnje ovo losa vijest, bez obzira sto se i njima ukidaju takse. Jer je hronicna mrznja ka Srbima odavno prerasla i vlastito domoljublje.
@BozicUKravici Taj Božić u Kravici bio koje godine?
@shameonyoo Dopusti da ti upvotam komentar dok ga ne obrišu a tebe banuju :D Inače politika je ku*va i služi za prepucavanja ali ovo što su na Kosovu napravili je išlo na štetu običnih ljudi, njihovih i tuđih. Takvo šta ne treba podržavat bez obzira na političke opcije.
Nije "centralne" Srbije, već Srbije. Jeste li se to prepali Dodika?
Aljbin mi je malo cudan
Aljbine pozdravlja te tvoj decko Zorz iz Pariza
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
gdje su sad oni ovdje koji su slavili kad su uveli takse, rekao sam vec tada, da nece dugo....
Eto sad je lose mrziti agresore i zlocince?! Ne trebaju Srbiji ukinuti porez, to je najvece zlo na dunjaluku.
Kosovske ekonomske sankcije su zaebane u smislu što se na njih ne može odgovoriti reciprocitetom. Kosovo niti šta proizvodi niti šta izvozi.
@Danube Aktivnije se uključiti u borbu protiv proizvodnje i distribucije opojnih droga na svjetskom nivou recimo...
pise: "Kosovski premijer Aljbin Kurti najavio je da će od 15. marta biti ukinute takse na uvoz sirovina iz Bosne i Hercegovine i Srbije." a sta je sa gotovim proizvodima?
Neće ni koka na pijacu pa gazda uzme za glavu i odnese ;-)
Ako to onda ovo, puno je tih ako. Neće to baš tako ići, ovo je samo diplomatska gesta, evo mi smo za ali i druga strana treba nešto dati. Proći će vremena.
Zar ne rekose oni kad ih Srbija prizna??? Tja,slabo nesto ta siptarska rijec vrijedi!
Mrze bošnje srbe, zadoje se mržnjom odmah čim se rode.
Razmisljanje kasablija: " Sta ce nama jedna krava, ako srbima bar dve ne krepaju"
Bravo za Albina
Interesanstno je da je sa Bosnje ovo losa vijest, bez obzira sto se i njima ukidaju takse. Jer je hronicna mrznja ka Srbima odavno prerasla i vlastito domoljublje.
Nije im nešto prošao ovaj plan.
Ove Serve niko ne podnosi