PROMO
23

Korporativni pokloni za klijente i poslovne saradnike u ponudi kompanije R&S d.o.o. Sarajevo

Kraj godine nam uskoro stiže. Jeste li počeli razmišljati šta pokloniti svojim klijentima i poslovnim saradnicima?

Građenje veza sa ljudima nikada nije bilo važnije. Socijalna distanca, smanjeni kontakti i otežani uslovi poslovanja su učinili da više cijenimo ono što nam sada nije dostupno. Ne dozvolite da zbog izazovnih vremena u kojima se nalazimo oslabite kontakte sa svojim klijentima i poslovnim saradnicima. Sezona korporativnih poklona nam se bliži, na vrijeme pripremite prigodne poklone za ključne partnere vaše firme.

U nastavku navodimo neke od najvažnijh razloga zbog kojih trebate voditi računa o poklonima svojim kupcima, klijentima i poslovnim saradnicima:

1. Pokloni grade mostove

Bez obzira da li se vaši klijenti nalaze u gradu u kojem živite, nekom drugom ili čak u različitoj državi u odnosu na državu u kojoj poslujete, korporativni pokloni su idealan način da se osjećaju bliže vama, na kojoj god udaljenosti se nalazili.

2. Povećanje svijesti o brendu

Korporativnim poklonima dajete do znanja klijentima i poslovnim saradnicima da vaša kompanija cijeni i njeguje poslovne odnose. Mnogi brendirani pokloni dovode do širenja svijesti o brendu s obzirom da je najčešće istaknut logotip kompanije.

3. Stvaranje prednosti u odnosu na konkurenciju

Vaša kompanija nije jedina s kojom vaši klijenti i partneri sarađuju, ali im može biti najdraža. Svi vole poslovati s ljudima koji im se dopadaju, a korporativni pokloni mogu biti jedan dodatni razlog zbog kojih ćete se izdvojiti od konkurencije i predstaviti svoju kompaniju kao najbolji izbor.

Kompanija R&S d.o.o. Sarajevo je pripremila posebnu ponudu korporativnih poklona sa sniženjima koja traju do kraja novembra. Izdvojenu ponudu artikala možete pregledati u galeriji, a kompletnu ponudu promo proizvoda možete pregledati na linku: https://ris.ba/ba/promo. Narudžbu možete izvršiti preko web shopa: www.ris.ba.

R&S olakšava posao

Kompanija R&S d.o.o. Sarajevo je jedan od vodećih uvoznika i distributera kancelarijskog materijala, uredskog namještaja, promo materijala, sredstava za čišćenje i IT opreme.

Vodeći se sloganom "Olakšava posao", kompanija svim klijentima pruža mogućnost da sve potrebno za kancelariju i obavljanje redovnih poslovnih aktivnosti nabave na samo jednom mjestu.

Više informacija o kompaniji možete pronaći na web stranici: www.ris.ba. Najnovije aktivnosti i specijalne ponude pratite na Facebook stranici R&S Sarajevo.