promo
108

Koristite Tryck u Sarajevo Waves kompleksu

Objekat Waves 5 će biti peti po redu objekat u sklopu Sarajevo Waves kompleksa i donosi svojim kupcima nešto sasvim drugačije.

Ugradnjom Tryck smart sistema korisniku se omogućavaju sljedeće funkcije: Uključenje i isključenje rasvjetnih tijela u objektu, kontrola sistema grijanja putem pametnih termostata, roletni i zavjesa te podešavanje rada klima uređaja, televizora, digitalnih prijemnika ili blue ray čitača. Ugradnjom pametnih osigurača korisniku se omogućava da jednim klikom na mobilnoj aplikaciji isključi sve potrošače u domu, što pored uštede energije daje i osjećaj sigurnosti u periodu kada korisnik boravi van svog doma.

"Ovaj objekat upotpuniti će kompleks i odgovoriti na svakodnevne potrebe stanara. Izgradnja prati sve dosadašnje planirane rokove, a planirani rok za završetak izgradnje je kraj 2021. godine. Ono što želimo da ponudimo našim kupcima kao i do sada su kvalitet, komfor i sigurnost, pored svega navedenog trudimo se da ponudimo savremene tehnologije kako bi život naših kupaca bio jednostavniji. Ovaj put je to i Tryck sistem pametnih uređaja koji su međusobno povezani mobilnom aplikacijom koju kontroliše korisnik", poručuju iz Compact Investa.

U svakom trenutku i sa bilo kojeg mjesta u svijetu moguće je pregledati status vašeg doma te kontrolisati sve bitne parametre u cilju povećanja nivoa komfora te smanjenja potrošnje energije.

Na kojem principu Tryck sistem funkcioniše pogledajte ovdje.

Kompleks Sarajevo Waves je idealno mjesto za odmor, zabavu i rekreaciju, a kompletan prostor upotpunjen je zelenim površinama. Stanari ovog kompleksa koje je dobilo prestižnu nagradu Asocijacije arhitektata Bosne i Hercegovine za realizaciju, mogu uživati u privatnosti s obzirom na to da je osiguran dovoljan razmak između svih zgrada, kao i u ostalim sadržajima poput restorana, tržnog centra, igraonice za djecu, šetališta. Nakon izgradnje Sarajevo Waves 5 sve to će biti upotpunjeno spa centrom, bazenom, teretanom, saunom, beauty kutkom...

Svi stanovi u kompleksu odlikuju se prostranim terasama s pogledom na prirodno okruženje naselja, a tokom izgradnje korišteni su kvalitetni materijali poznatih domaćih i svjetskih brendova. Sve zgrade Wavesa imaju centralno grijanje, videonadzor, klima uređaje, smart sistem komunikacije za svaki stan, izolaciju i jedinstvene balkone duž cijele fasade. Zasebne toplotne pumpe koje će biti ugrađene u svaku stambenu jedinicu u objektu Waves 5.

Zelene krovne terase su na raspolaganju stanarima s kojih mogu uživati u pogledu na olimpijske planine Igman i Bjelašnicu, te slobodno vrijeme provoditi uz roštilj u društvu prijatelja i porodice.

Stanove karakteriše velika iskorištenost prostora, a opremljeni su kvalitetnim i modernim materijalima, te ih krasi jedinstveni vanjski prostor s kojeg ćete svakako uživati u pogledu.

Ukoliko ste u potrazi sa novom dimenzijom življenja kontaktirajte odjel marketinga i prodaje na brojeve telefona: +387 60 30 111 10 i +387 33 761 166.