Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jel toliki problem agenciji i vama novinarima objaviti par slika ovog proizvoda, od pakovanja, do naziva itd. Jeste li vi svjesni koliko vrsta Elsa/Frozen lutkica trenutno ima na trzistu BiH i da sve izgledaju isto? Stavite u mali krug sliku Elsine glave iz neke kutije i kao to je identifikacija na licu mjesta o kom tacno proizvodu se radi. Dajte vise slika, da roditelji zaista vide koja je to tacno lutka i odstrane je.
Ajd nemoj da seres. Neki izdvajaju i od ono malo sto imaju da usrece svoje dijete. Ti ocito o tome ne znas mnogo. Mislis da oni radije ne bi kupili Hasbro il Mattel. Al odakle mu 60km za to? Uostalom ljudi racunaju da ono sto je na trzistu prekontrolisano je i uredu. Ocito su neki drugo zakazali a ne roditelji.
Imate u tekstu link, na ovu stranicu, sa detaljima o proizvodu http://annt.gov.ba/Nesigurni_proizvodi/Obavjestenja_u_BiH/default.aspx?id=5537&langTag=bs-BA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo joj promjeniti ime u Munira ima da ide na pijaci ko halva ....
@DjangoDjulaga :-)) ... cijena ista?
@LIMESA manja ...još nemaju fiskalnih kasa na pijaci......
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Lijepa vremena plišanih medvjedića i krpenih lutaka. "Made in China" nam uništi zdravlje.
uvoznik Brog d.o.o. Banja Luka. - sada znamo protiv koga i da podnesemo dvije tužbe! Za trovanje naše djece i za pranje para!
Roditelj ima odgovornost hoce li kupit kakvu jeftinu igracku (koja je proizvedena u kineskom podzemlju) svom djetetu i koja ce to dijete otrovat olovom ili kojekakvom drugom hemikalijom. Trovanje olovom se ne moze izljecit nit se organizam moze ocistit od olova. Utjece negativno najvise na rad mozga tako da djeca koja se otruju olovom zaostanu u razvoju tj. postanu retardirani
Pazite. Jeftina kineska roba je u 90% slucajeva je upitljiva i sigurno stetna po korisnike. Kina ima i druge odlicne i kvalitetne proizvode samo sto je balkansko trziste preplavljeno nekvalitetnom i jeftinom robom pa nama "kineski" prozvod znaci sranje.. Svi koji kupuju ta jeftina sranja od igracaka, bizutrerije, garderobe ustvari pomazu kriminalu koji to proizvodi.
DOBRA LUTKA DRAMA
Da je narod pametan, pa nista kisensko da ne uzima, nije se jednom pokazalo koliko su stetne igracke koje su porijeklom iz Kine.
U nas sve nesto na hemijskoj bazi se prodaje, pitam se sta taj narod onda jede jbt! Svasta
uzjebali su se vala sa elsom
Nedavno sam to napisala na clanku o little pony-ju, i evo jos jedna u nizu potvrda moga komentara - uvozik Banja Luka. Gle cuda, svo kinesko smece od igracaka na trzistu koje sam do sada vidjela ima deklaraciju nekog uvoznika iz Banja Luke. Bitno da u Hassu u Zenici nema alkohola, al toksicne igracke iz Banja Luke - moze, nije problem.
GDJE JE GRANICNA SLUZBA ,GDJE SU PUSTI TUZITELJI ,ZASTO NEKO NEPOKRENE POSTUPAK DA SE POHAPSE GOVNARI STO NAM TRUJUCI DJECU MLATE PARE???? DOSTA JE VISE! NA DJECU NAM UDARATE!!! OVI SU GORI OD ISISA OVO JE TERORIZAM TRUJU NAM DJECU IGRACKAMA!!!! DJE SU MEKTICI ;LUKACI I INI STA RADE DA SE OVA VRSTA TERORIZMA ZAUSTAVI????
Zasto se ne navede zemlja porijekla ime uvoznika i imena onih trgovina koje prodaju ovaj otrov nasoj djeci i kad cete objaviti da su institucije nekog zatvorile zbog ovakvih propusta pitam se ko je na granici primio lovu da se ovakvo smece uveze u zemlju i prodaje nasoj djeci.Ovo je pokusaj trovanja sto se moze okvalicifirati kao pokusaj ubojstava . STA RADE INSTITUCIJE FADILEEEEEEEE????
I want to play a game.
evo sad sam je nalozio u sporetu jesamo postupio ispravno?
Ja sam zaprepascen. Kina je poznata po kvalitetnoj proizvodnji robe.
Umjesto ove lutke djeca treba da imaju sliku od Sultanije.