Konzumshop.ba
0

Konzumova internet prodavnica za kupovinu iz udobnosti doma

Sponzorirani članak
Redizajnirana Konzum internet prodavnica počela je sa radom ove godine i bilježi sve veći broj kupaca, koji prepoznaju prednosti i pogodnosti online kupovine.

Kupovati putem interneta vrlo je jednostavno: dovoljno je registrovati se na stranici Konzumshop.ba, klikom miša odabrati željene proizvode, staviti ih u virtuelnu korpu i napraviti narudžbu.

Namirnice se odabiru na isti način kao i u prodavnici – u ponudi je više od 14.000 artikala, a akcijske cijene proizvoda jednako vrijede i za kupovinu putem interneta.

Jedina razlika je u tome što sada radnik Konzuma umjesto vas odabire artikle prema vašoj narudžbi. Prilikom slaganja naručenih proizvoda posebna se pažnja pridaje odvajanju prehrambenih i neprehrambenih artikala, smrznute i svježe hrane, a sve s ciljem pružanja vrhunske usluge kupcima.

Svježi proizvodi – iz mliječnog asortimana, voće i povrće, meso ili svježa riba – slažu se na sam dan dostave kako bi se sačuvala njihova kvaliteta. Dostavna vozila osiguravaju izvrsne uslove prijevoza robe kako bi naručeni artikli stigli u idealnim uslovima do krajnjeg potrošača.

Naručena roba isporučuje se najranije četiri sata od zaključenja narudžbe, a moguće je napraviti narudžbu i do sedam dana unaprijed.

Dostava se vrši na području grada Sarajeva, Mostara, Zenice, Tuzle, Lukavca, Sanskog Mosta, Tešnja, Doboja i Prijedora svakim danom od 9 do 21 sat.

Konzumov zaposlenik dostavlja naručenu robu direktno do vaših vrata, u tačno dogovorenom terminu koji ste vi odabrali.

Minimalan iznos narudžbe je 50 KM, a dostava je potpuno besplatna. Plaćanje možete izvršiti putem interneta kreditnim karticama, potpuno sigurno, jer je internet poslovanje zaštićeno najmodernijim standardima u zaštiti privatnih podataka. A možete se odlučiti i za plaćanje prilikom dostave, na način koji vam najviše odgovara – gotovinom, kreditnim i debitnim karticama (American Express, Diners, MasterCard, VISA, Maestro).

Sve dodatne informacije potražite na adresi internet prodavnice www.konzumshop.ba, a možete se obratiti i zaposlenicima Kontakt centra na besplatni info telefon 0800 0202 03, svakog radnog dana od 8 do 16 sati. Svoje prijedloge i sugestije možete uputiti na e-mail adresu [email protected].

Za sve ljubitelje online kupovine i za one koji će to postati - Konzum Internet prodavnica je pravi izbor!

Više informacija o Konzumu potražite na www.konzum.co.ba.