Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bez ljutnje, ali vi ste degeni. batali skracenice i idi zaradi nesto !
Kod nas u BiH Konzum placa radnike redovno (sto je najvaznije), imamo jedan dan u hefti odmora, sve u KM (nikakvi bonovi), a rad preko praznika (ukljucujuci i Bajram) se naplacuje kao prekovremeni rad. Neradni praznici su 1. januar i 1. maj. Na prvi pogled i nije nesto, ali sam ranije radio za jedan domaci trgovacki lanac i mogao bih knjigu napisati o lopovluku i zloupotrebama, a o iskoristavanju radnica da ne pricam... Kad se ko fol raspise konkurs pa prime cure na probni rad, bez plate i toplog obroka drze 1-3 mjeseca, pa onda sutnu i uzmu nove... Svega toga u Konzumu ipak nema. Nek je strana firma, nama su ipak dobri.
J.b.v vise i evro i euro i nacionalizam i sve,sta te ima j.ebena rijec bost u oci...jesi razumio sta je covjek htio reci, jesi, sta ti nije jasno???
Nekako mi se cini da mi, u BiH, govorimo Eur = ne govorimo EVR ??!! \"oklen\'\" ste vi silni pa se palite sto kritikujem EVR klocovi jedni !!!!!
ja kazem Evro
Ne postoji valuta eVro, nego eUro, stoko nepismena
U današnje vrijeme, na mnoge načine želite da dođete do novca. Želite dobar posao i da zaradite svoj novac, ali nećete da sjedite u uredima ili nemate prilike za to!? Odlična je prilika za sve studente, nezaposlene ili čak one koji rade, a žele dodatna primanja! -Mislim da je ovo odlična prilika. Važno je napomenuti da nema početnih niti dodatnih ulaganja, ono što je potrebno jeste da se fokusirate 2-3 sata na posao dnevno i bilo bi sasvim dovoljno da sedmično zaradite od 100 do 400$ US dolara. Ukoliko imate viška vremena, vrijedi probati pogotovu što ističem da nema nikakvih ulaganja da bi se započeo dobar posao. Jedino što Vam treba jeste internet pristum, računar, i osnovno poznavanje rada na računaru. Probajte, ništa ne gubite!!! Vaša pitanja očekujem na e-mail, a vi kroz moje odgovore startujete sa poslom: [email protected]
@Gonzo mi govorimo EUROPA tako da je EURO
sad ce da toce K-PLUS benzin XDD
hahah, i po Srbiji drzi dosta, frikom, neka zemljista, IDEA, i ostalo, ovaj je gori od Miskovica, hoce da otkupljuje cele drzave, Hrvati da su pametni(nznm) pa da tako lepo ispale ovu smejuriju, da ga zasvrbi, ne ali najgore sto ti privrednici tajkuni odnosno nznaju da ulazu u proizvodnju, da sami otvore fabrike, nego kupuje tako centre trgovine, grade soping molove, tamo gde se najbrze zaradjuju pare, tako je Miskovic skupio dug od 300 miliona evrica, i odma prodao delta maxi i jos u plusu covek, na ruke mu stiglo 900 miliona evra manje vise i sad ce da kupi celu Vojvodinu plodnu, sva zemljista, ali cak i to je pametnije nego li trgovacki centri, molovi i ostala sranja!
Tocite kvalitetno, tocite Konzum + hahaha
Hahahahahah!! Oplako sam!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0mh4JED9juA
lopina je pokrenula i svoju mobilnu mrežu multiplus mobile: http://www.multiplusmobile.hr/
Todoric je robovlasnik BOJKOT KONZUMA
Ne pada mi na pamet da kupim bilo šta u Konzumu pa ni benzin. Prilikom pakovanja voća i povrća najgore se bira za BiH po naredbi managament-a.