Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo samo kod nas ima da svečano se otvara neki granap!
Pa zar ima neko ko još kupuje u konzumu?
Pa j...te imal kakve proizvodnje u tom Sarajevu.
Na otvaranju bio i poručnik od Rogatice zvani 10%.
Za ove što im svaki komentar počinje sa "glupi bošnjo" kupuje u konzumu, recite tim istim bošnjama nek daju otkaze u stranim firmama i zaposle se u bingu za 450 km platu i uzivaju
Konzum je zlo za privredu BiH, sve dok se u njihovim radnjama nalazi manje domacih a vise uvoznih proizvoda, ja ne ulazim u te radnje.
daj imal iko makar pašteeetu da otvori osim tržnog centra
Koja blamaža,svijet navalio na guzovaču a već sutra neće nikog biti. Kome prave ceremonije kad ovakvih prodavnica ima na svakom ćošku.
ZATVARAJ. Koja ce budala kod vas kupovat ista. KUPUJTE DOMACE NARODE.
Kupujte u bingu hosetu amku ne u konzumu