Promo
37

Konzum otvorio nove prodavnice u Neumu i Knešpolju

Konzum je danas otvorio dvije nove prodavnice čime je nastavljeno širenje maloprodajne mreže koja trenutno broji više od 160 prodavnica, a plan u ovoj godini je otvaranje 15 novih prodajnih objekata.

Nove prodavnice otvorene su u Knešpolju i Neumu te je u njima zaposleno ukupno 22 zaposlenika. Novootvorena prodavnica u Knešpolju smještena je na putu prema Širokom Brijegu, prostire se na ukupnoj površini od 720 metara kvadratnih i nudi bogat asortiman proizvoda iz kategorija prehrane i neprehrane za svakodnevne potrebe domaćinstva.

Prodavnica u Neumu prostire se na 100 metara kvadratnih i nudi asortiman većim dijelom prilagođen ljetnoj turističkoj sezoni.

Iz Konzuma je saopšteno da se otvorenja novih prodavnica, koja su jedan od značajnih fokusa kompanije, realizuju planiranom dinamikom. Nedavno su otvoreni novi objekti u Sarajevu i Doboju, te nakon dvije prodavnice otvorene danas, s ponosom najavljuju niz novih objekata u Goraždu i okolini što je posebno značajno jer se radi o području na kojem Konzum nikad do sada nije bio prisutan.

Objekti su već u pripremi i čak četiri će biti otvorena naredne sedmice. To nije kraj, sa širenjem mreže prodavnica nastavlja se intenzivno raditi i dalje, dodaju iz Konzuma.

Današnjim otvorenjima prodavnica u Knešpolju i Neumu prisustvovao je veliki broj kupaca, koje je Konzum u znak dobrodošlice obradovao prigodnim poklonima, a najsretnije kupce i besplatnim kupovinama, te posebnim akcijskim ponudama.