|

Kompanija Robot otvorila novi prodajni centar u Matuzićima

Kompanija Robot otvorila novi prodajni centar u Matuzićima
29
Sponzorirani članak
24.3.2020. u 18:39
0
komentara
29

dijeljenja
1/11
2/11
3/11
4/11
5/11
6/11
7/11
8/11
9/11
10/11
11/11
Robot je 20. marta u mjestu Matuzići Doboj-Jug otvorio novu trgovinu na 6.000 m2, u kojoj je zaposleno 80 novih radnika.
"Iako smo planirali odgoditi otvorenje našeg novog prodajnog centra zbog trenutnih dešavanja u zemlji i regiji, odlučili smo suprotno. Odustali smo od mnogobrojnih aktivnosti koje su prvobitno planirane, onemogućili bilo kakva masovna okupljanja te organizovali put do sigurne kupovine. Smatramo da je u ovom momentu najpotrebnije našim građanima obezbijediti dovoljne količine osnovnih životnih proizvoda, koje su ovih dana u deficitu, te im na taj način olakšati i dati mogućnost kupovine. Pri tome zaposleno je novih 80 radnika, što je u ovim momentima za Doboj-Jug ohrabrujuća situacija. Kako je trgovina obezbijeđena dovoljnim količinama svih roba, na ovaj način smo djelomično umirili građane i obezbijedili njihove potrebe, a sve u cilju smanjenja panične situacije u zemlji. Trudimo se obezbijediti dovoljne količine svih roba i u ostalim trgovinama, kako bi se kupovina odvijala nesmetano", izjavili su iz Robota.

Iz Robota poručuju da su sve svoje resurse usmjerili na rješavanje trenutnih prepreka i nadaju se da ćemo zajedno prevazići novonastalu situaciju. Napominju da se roba i dalje isporučuje prema redovnim isporukama, deficitarna roba dolazi sporije u ograničenim količinama zbog dužeg zadržavanja na graničnim prelazima, što je ujedno i jedini razlog kašnjenja takvih vrsta proizvoda u svim trgovinama, ali razloga za paniku nema.

"Maksimalna posvećenost kupcima, briga o radnicima, niske cijene u ključnim momentima, samo su neki od pokazatelja društveno odgovorne pozicije i uloge ovog domaćeg trgovačkog lanca. Važno je znati na koga možemo računati u teškim trenucima, a kompanija Robot je zasigurno jedna od njih", dodali su iz Robota.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.