Naselje Ljubnići
27

Kompanija MFC počinje sa realizacijom "B Faze" na projektu View of Love u Općini Ilijaš

A faza kompleksa View of Love
A faza kompleksa View of Love
Kompanija MFC s ponosom obavještava svoje klijente o početku realizacije B Faze projekta View of Love, smještenog u naselju Ljubnići u Općini Ilijaš, te udaljenog svega tri minute vožnje od naplatnih kućica sa autoputa Sarajevo - Ilijaš.

Kompleks View of Love se prostire na 122.000 metara kvadratnih i sama realizacija projekta je podijeljena u dvije faze - Fazu A i Fazu B.

Faza A se sastoji od 33 parcele u kojoj je kompanija realizovala kompletnu infrastrukturu do svake parcele (voda, struja, kanalizacija, kišnica, asfalt) i time obezbijedila da svi njihovi kupci mogu odmah početi sa izgradnjom u A Fazi projekta. Također u Fazi A, od ukupno 33 parcele prodate su 24 parcele.

B faza kompleksa View of Love
B faza kompleksa View of Love

Faza B sastoji se od 27 parcela i u toku su radovi na infrastrukturi (voda, struja, kanalizacija, kišnica, asfalt). Ova faza ima dva puta koji omogućavaju prilaz do svake parcele, te se završetak radova na kompletnoj infrastrukturi u ovoj fazi očekuje do kraja godine.

MFC obavještava sve zainteresovane da će parcele iz B faze biti puštene u prodaju početkom naredne godine. Bitno je napomenuti da je i za A i za B fazu u cijelosti usvojen regulacioni plan, izvršena parcelizacija, a do kraja godine bit će završena i kompletna infrastruktura što će označiti završetak radova u potpunosti na projektu View of Love.

Zahvaljujući velikom interesovanju potencijalnih kupaca za ovo unikatno vikend naselje, koje je osmišljeno po evropskim standardima, MFC će se potruditi da u što kraćem vremenskom roku omoguće svim zainteresovanim licima da pogledaju, odaberu i kupe za sebe i svoju porodicu parcelu za odmor i uživanje i u B Fazi. Površine parcela se kreću od 300 pa do 2.800 metara kvadratnih.

View of Love
View of Love

Važno je naglasiti da je projekat u fazi razvoja te pruža budućim kupcima ogroman potencijal, kao buduće mjesto odmora i uživanja sa porodicom u čistoj prirodi i svježem zraku, ali i kao investicija za budućnost.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte ih na brojeve telefona +387 60 33 23 400; +387 61 924 056 ili email adresu [email protected] ili posjetite web stranicu kompanije www.mfc.ba.