Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakva kupovina je zamaskirana kupovina od strane vodećih POLITIČKIH STRANAKA !!! Tako se KONTOLIRA medijski prostor !!!
Vlaska posla, koga to interesuje. Ne bih njihove usluge koristio, kad bi oni meni placali.
i samo da hoce pustiti telemach u rs
Bitno je da je sve na jedno dugme.
Realno HT Eronet kroz koju godinu maksimalno - ide na prodaju. Kupac se zna , Deutsche Telecom. Nakon toga će istjerati možda i 90% "radnika", a u međuvremenu će uništiti konkurenciju (BH Telekom i MTel), pa će proširiti tržište i dovesti još koju stotinu stručnih ljudi. Nikome ove tri firme neće neće faliti osim onima koji danas "rade" na državnoj sisi, a tužno je što opet nećemo imati pravo slobodno tržište, ali će opet biti bolje od ovog šta imamo danas.
@klixonja21 Dojce telekom je vec vlasnik eroneta, eronet je dio hrvatskog telekoma, DT je vlasnik HTa :D
uh....sve jake kompanije..
Uništiše i ono malo konkurencije...
@burgija Tipičan komentar klixovca,bez imalo znanja ali zato kukati i kriviti nekoga, daje bolji okus kavi...
@draven Hajde prosvijetli nas, netipični klixovče. Kako je manjak konkurencije dobar za krajnjeg korisnika?
iz povjerljivih izvora se moze cuti da mtel kupuje htmostar i bhtelekom....za ht ce platiti 50 miliona a bh telekom ce biti prodan za 800 miliona...jos uvjek nije sigurno ali se razgovara o prodaji i o tim ciframa....sda trazi neke pare na svoj racun ali ne vjerujem da ce im to uspjeti jer eu nadgleda telekom srbije koji je vecinski vlasnik svega...dakle...nece biti muljanja..
@kakotisesvidja ...ne bi bili jedini...u bih sad trenutno imas oko 15 operatera koji daju telekom usluge....to sto su mali i sto ti nisi cuo za njih...ne znaci da ih nema...
@kakotisesvidja ...radi se o tome da njemci zele da telekom srbije preuzme vecinu balkana..vec su podnejli zahtjev za telekom albanije....a onda ce dojcetelekom da kupi telekom srbije....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)