Domaći brend
336

Kompanija Imtec u srcu tehnoloških inovacija na Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju

Imtec na sajmu u Tešnju
Imtec na sajmu u Tešnju
U savremenom svijetu gdje tehnološke inovacije oblikuju način na koji poslujemo i komuniciramo, domaća kompanija Imtec korača naprijed kao predvodnik u prezentiranju digitalnih rješenja koja olakšavaju svakodnevno poslovanje.

Imtec će biti aktivni učesnik na Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju, gdje će predstaviti spektar vrhunskih tehnoloških rješenja koja pokrivaju sve aspekte savremenog poslovanja.

Pored navedenog trećeg dana sajma, u petak 29. septembra sa početkom u 10 sati Imtec će održati panel diskusiju na temu "Podaci-najvažnija poslovna imovina".

Imtec na sajmu u Tešnju
Imtec na sajmu u Tešnju

Učesnici panela govorit će o važnosti procesa digitalizacije u korištenju podataka jedne kompanije kao i njihovoj zaštiti, dok će tokom ostalih dana trajanja sajma realizovati nekoliko prezentacija na samom Imtec štandu.

Imtec će tokom trajanja sajma ponuditi poslovna rješenja iz više segmenata u skladu sa svojom poslovnom politikom. Posjetioci će tokom obilaska štanda moći razgovarati sa stručnim predstavnicima Imteca i dobiti informacije iz segmenata koje će na licu mjesta prezentirati.

Imtec na sajmu u Tešnju
Imtec na sajmu u Tešnju

Neka od rješenja koja će biti prezentovana i koja će posjetioci moći isprobati su:

  • Digital signage - Rješenje za vizuelnu komunikaciju
  • Fiskalizacija - Transparentno poslovanje
  • Data centri - Sigurno mjesto za sve vaše poslovne podatke i ključne aplikacije
  • Interaktivno obrazovanje - Nastavni procesi kroz interakciju i praktične aktivnosti
  • Informaciona sigurnost - Rješenja za zaštitu od cyber napada i sigurnost poslovnih podataka
  • Upravljanje dokumentima - Rješenja za optimizaciju i upravljanje dokumentima
  • Video konferencijska rješenja - Rješenja za poslovanje na daljinu

Imtec će na Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju biti epicentar tehnoloških inovacija i inspiracija za uspješno poslovanje u digitalnom dobu. Rješenja koja će biti prezentirana ne samo da obećavaju unapređenje efikasnosti, već i stvaranje trajnih vrijednosti za klijente.

Imtec na sajmu u Tešnju
Imtec na sajmu u Tešnju

Pridružite im se na ovogodišnjem sajmu i istražite budućnost poslovanja kroz oči Imteca. Smjelost da koračaju naprijed, spojena sa stručnošću i posvešćenošću, čine Imtec vašim pouzdanim partnerom ka uspjehu u svijetu tehnoloških mogućnosti.

Za sve posjetioce Imtec štanda obezbjeđene su sajamske cijene za poslovna rješenja, kao i vaučeri sa popustom koje će posjetioci moći iskoristiti u Imtec poslovnici u Tešnju.

Više o ovom događaju, kao i prezentacijama koje će biti realizovane na sajmu možete pročitati OVDJE.