{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kompanija Bürotime otvorila prodajni salon u Sarajevu

19.9.2013. u 12:22
3
10
Kompanija Bürotime otvorila prodajni salon u Sarajevu
3
Kompanija Bürotime, najveći proizvođač modularnog kancelarijskog namještaja u Turskoj, sinoć je otvorila prodajni salon u Sarajevu na adresi Kolodvorska 12.
Poslovna vizija kompanije Bürotime je proizvoditi kancelarijski namještaj koji će povećavati produktivnost rada, olakšati kancelarijsko poslovanje i biti vizualno privlačan.

"Bürotime je sinonim za kancelarijski namještaj funkcionalnog dizajna i vrhunskog kvaliteta, koji nudi kreativna i inovativna rješenja za individualne i kolektivne radne prostore. Salon u Sarajevu je trideset i peta poslovnica koja se otvara izvan Republike Turske", izjavio je tom prilikom Hüseyin Tosunoğlu, predsjedavajući Odbora direktora ove kompanije.

Sarajevski salon na 540 m2 izložbenog prostora u svom asortimanu nudi ergonomski dizajniran i multifunkcionalni namještaj za sve poslovne prostorije, od VIP kolekcije, konferencijskih sala, do operativnih osnovnih modela, predsoblja i predvorja.

Burotime je sa svojim prodajnim programom prisutan u 48 država svijeta. Zahvaljujući kvalitetu proizvoda, konceptu pružanja moderne usluge i specijalizovanom osoblju, Bürotime je za 10 godina postigao vodeću poziciju i s ponosom ponio titulu nacionalnog brenda Turske.

Nakon Sarajeva, Bürotime namjerava proširiti svoju djelatnost i na druge bh. gradove.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: