Privreda
14

REHAU u Bosni i Hercegovini preselio na novu lokaciju

U septembru, firma REHAU, koja je vodeći prerađivač polimera i aktivna širom svijeta, je proslavila zvanično otvaranje nove lokacije u Sarajevu.

Preseljenje u nove moderne poslovne prostorije, u industrijskoj zoni u Rajlovcu, je posljedica konstantnog rasta poslovanja u proteklim godinama i želje da se saradnja sa poslovnim partnerima produbi i unaprijedi, između ostalog kroz inovativne mogućnosti obuke, ali i kroz veće zadovoljstvo zaposlenih zbog moderne infrastrukture u kojoj sada rade.

U okviru "dana otvorenih vrata" i uz prisustvo blizu 500 gostiju, u septembru ove godine proslavljeno je zvanično otvaranje bosanskohercegovačkog prodajnog ureda REHAU, na novoj lokaciji u Sarajevu. Zahvaljujući pozitivnom razvoju stari poslovni prostor više nije odgovarao našim zahtjevima. Pored toga, željeli smo i našim kupcima osigurati modernu i lako dostupnu lokaciju, kao i našim zaposlenima odgovarajuća radna mjesta za buduće zadatke, koji reprezentuje izrazitu inovativnu snagu firme REHAU.

Novi poslovni prostor površine od 235 m² ureda i 1000 m² skladišta, nalazi se u industrijskoj zoni u Rajlovcu, u blizini autoputa A1 na koridoru 5C, raspolaže modernom infrastrukturom, vrhunski opremljenim uredima, salom za sastanke, kao i velikom kantinom za uposlenike.

REHAU je 1997. ušao na bosanskohercegovačko tržište otvaranjem svog predstavništva. Iz Sarajeva, sjedišta firme REHAU d.o.o., uspješno se obrađuje tržište cijele Bosne i Hercegovine.