Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To i jest dio Plandemije bio
Naravno, nepoznata firma na rubu bankrota je započela pandemiju ne bi li ostvarila profit od milijardu eura
A jesi i ti genijalac! nepoznata firma🤦‍♂️
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što je rekao Mislav Kolakušić: Vjerovati da farmaceutska industrija želi zdrave ljude je isto što i vjerovati da vojna industrija želi mir u svijetu!
Vjestacki ili ne virus je tu medzu nama i vakcina je neizbjezna toje realnost
Govoriti da farmacija želi zdrave ljude je isto kao da ratna industrija želi mir u svijetu
ios malo 1k nez kako nie iuce ucitalo al aid kasnim dan
Malo li je za ovolike planove, treba jos
Jadni Njemci . Ne smiju imati laboratorije da ne izazovu mikrobiološki rat a vojska im nije među prvih 15 u svijetu. 😥🖤🇩🇪
prošle su godine vjerovatno uložili velika sredstva u razvoj vakcine. nije palo s neba.
Kad te krene krene te
Informiraj se o aplikaciji honeygain ako mislis da je prevara, instaliraj aplikaciju preko linka ispod te ostvari 5 $ pocetnog bonusa https://r.honeygain.me/KRISTC40E0
SVE DOBRO ISPLANIRANO!!! UBITI STO VISE I ZARADTI STO VISE !!! ZMANJITI STO VISE LJUDI NA PLANETI A ZARASITI I SVE CIPOVATI!!!
Bravo san sve bosnjacke wannabe elite.
Ma nije valjda, kako to
Nekom' rat, nekom' brat...
Milijarde su nagrada za prljavi posao. Uvijek bilo.
Skonto sam da sam u pogrešnom biznisu... Treba praviti vakcine... to je budućnost biznisa. Mušterija ko riže, jedni od straha jedva čekaju a drugi natjerani od fašista... kako god meni će biti dobro.