Promo
90

Kompanija Amko komerc u Sarajevu obilježila 24 godine rada

Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
Povodom 24. godišnjice rada i postojanja, kompanija Amko komerc jučer je upriličila javnu proslavu.

Proslavi ovog bitnog jubileja, prisustvovalo je više stotina građana Sarajeva, zaposlenici Amko komerca, poslovni partneri i brojni prijatelji kompanije.

U periodu od 17 – 20 h za mališane unutar pagoda je pripremljeno niz aktivnosti uz angažman profesionalnih animatora: kreativna radionica, modeliranje balona, face painitng, društvene igre i niz poklona iznenađenja.

Proslava godišnjice kompanije otvorena je kratkim ostvrtom na historijat i poslovanje ove kompanije u BiH.

Tokom cijele večeri na bini su se smjenjivali učesnici prigodnog programa: djeca iz osam osnovnih škola, mađioničar, zumba insruktor Jasmin Begić, plesni klub Just dance, a za odličnu atmosferu bio je zadužen poznati bosanskohercegovački pjevač Amel Ćurić. Live prijenos proslave od 17 do 20 sati emitovan je na radio stanici Radio 8.

Kako tradicija nalaže, na početku se prisutnima u ime kompanije obratila Minela Durmo direktorica marketinga Amko komerca.

"Dosegnuti 24 godina postojanja nije mala stvar za bilo koju kompaniju, a pogotovo je to podvig za kompaniju poput Amko komerca koja posluje u okruženju koje iziskuje stalne promjene, sve veću konkurenciju i tržišne izazove. Mi smo veliki, uzimajući u obzir šta smo napravili za ove 24 godine, ali smo i mali, s obzirom na ono što želimo da postanemo u budućnosti. Uspješno poslovanje proizilazi prvenstveno iz zadovoljstva uposlenika. Zajedničkim zalaganjem i timskim radom svih uposlenih zadovoljavamo potrebe naših kupaca i na taj način uspješno poslujemo već pune 24. godine. Bez naših uposlenika ova kompanija i svi njeni sadržaji na koje smo jako ponosni, ipak bili bi samo zgrade koje mogu i drugi izgraditi“, poručila je Durmo.