Novo iz m:tela
0

FOTO / Kombinuj 30 dana besplatnog interneta sa novim telefonom

Klix.ba
Iz m:tela ovom prilikom stiže prijatno iznenađenje - uživajte u besplatnom, neograničenom, mobilnom internetu punih 30 dana uz promotivnu ponudu novog, sadržajno bogatijeg m:tel Kombinuj tarifnog modela.

Objedinjujući postpaid i prepaid pogodnosti m:tel mobilne telefonije novi Kombinuj tarifni model korisnicima omogućava maksimalnu kontrolu troškova, jeftinije telefoniranje, tri pijatelj broja i mjesečni bonus do 40 KM. Tarifni model Kombinuj 10 sadrži mjesečni bonus u iznosu od 12 KM, model Kombinuj 20 bonus od 25 KM, a bonus od 40 KM podrazumijeva model Kombinuj 30. Cjelokupan iznos na računu uključijući i bonus korisnik može potrošiti na razgovore, SMS, MMS poruke i mobilni internet. Ukoliko korisnik u toku mjeseca ima potrebu da potroši više od mjesečnog bonusa, račun može dopuniti uobičajenom m:tel frend dopunom.

Kao potpuno novu prednost u m:telu ističu tarifnu opciju Internet koja korisnicima pruža neograničen pristup mobilnom internetu. Jednostavno pozovete Moj meni *100# i birate opcije primjerene svojim zahtjevima i potrebama.
Korisnici mogu da se opredijele za tarifni model Kombinuj Flat, namijenjen onima koji veći dio svojih poziva realizuju prema drugim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH, ili Kombinuj Flex sa pogodnostima za pozive u m:tel mreži. Cijena poziva u Flat tarifi jednaka je za sve mreže u BiH i iznosi 0,20 KM bez PDV-a. Cijena poziva u Kombinuj Flex tarifnom modelu u m:tel mreži je 0,17 KM, dok se pozivi prema ostalim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH tarifiraju po cijeni od 0,22 KM bez PDV-a.

Uz Kombinuj tarifu u m:telu preporučuju modele Motorola Fire sa Android OS po cijeni od 75 KM, uz koji na poklon dobijate memorijsku karticu od 4GB, kao i telefon LG C195 po cijeni od 45 KM u Kombinuj 10 Flex/Flat tarifi.

Motorola Fire
Motorola Fire
Napravi svoju kombinaciju sa popularnom Motorolom Fire XT311 ili telefonom LG C195

Motorola Fire XT311 je odličan model koji posjeduje Android 2.3 Gingerbread operativni sistema sa Arm11 procesorom brzine 600 MHz koji omogućava lak i brz pristup Internetu. Nevjerovatna prednost Motorole Fire jeste QWERTY tastatura u kombinaciji sa touchscreen-om što u mnogome olakšava pisanje SMS-a, MMS-a, IM-a, e-maila… Fire XT311 ima pregledan ekran ekran veličine 2,8 inča, kameru 3 Mpix, digitalni zoom i fixed focus sa sočivom smeštenim sa zadnje strane mobilnog aparata. Google mobile servis znatno olakšava pristup društvenim mrežama. Podržava Google Maps, Google Search, Google Talk i YouTube. Poseduje WiFi za brzu konekciju na internet, GPS, akcelerometar, kompas, ima mogućnosti proširive memorije do 32 GB, dobru bateriju od 1420 mAh i još mnogo toga.

XT311 je odličan model koji donosi kombinaciju sjajnih performansi. Posjeduje Android 2.3 Gingerbread operativni sistem i omogućava lak i brz pristup Internetu. Motorola uz kombinaciju sjajnih performansi.

LG C195
LG C195
LG C195 ima punu QWERTY tastaturu za lako i brzo unošenje teksta čak i kada ste u pokretu. Ugrađen Vi-Fi omogućava da surfujete internetom ili ažurirate svoje društvene mreže, ili da za tren oka snimite fotografiju sa 2 MP kamerom, fiksnim fokusom i 2k digitalnim zumom. LG C195 je elegantan telefon dimenzija 109.4x59.8x12.15 mm, težine 92 g, sa ekranom od 2,3 inča i 320x240 piksela, TFT LCD osjetljiv na dodir. Uređaj raspolaže internom memorijom od 2GB i RAM memorijom od 1 GB. Iz m:tela podsjećaju da ova aktuelna ponuda traje do isteka zaliha.