Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tranzicija i izgradnja institucija...??? Slabo divanim mađarski....
Bitno je da se sve za institucije iskoristilo, a za ostalo nema veze. 😏
Ja bih zamolio klix nek se stavi na onu stvar ako ikad više pišu o političarima a što se tiče para,para nema to sve uhljebari maznu i to je to.
EU je do sada iskoristila 100 milijardi eura vrijednosti bosanskohercegovačkog ljudstva
@gooUser1575837944 Nije toliko vrijedno Balkansko njesra od naroda. Naj vrijedniji su nazad kod svoje kuce za razvijene drzave.
@Jebachizdijaspore012 lupio sam cifru možda je puno manja možda puno viša...a vrijednost je sigurno. Milion ljudi po hiljadu da proizvedu je milijarda pa sad...
IPA projekti su najveća pljačka države. Tu stranci peru svoje pare. Sva njihova ulaganja podrazumijevaju cijenu konsaltinga i dnevnica svojim ekspertima, a naša država od njih kupi pravo skup softver koji nam ustvari ne treba.
NEma ni kod MMFa bez garancije EU. Tako da je dosad maksimalno iskorištena pomoć, jer nemamo ni valutu niti državne obaveznice. Sami ne funkcionišemo