Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to ništa. NAcionalne stranke otkrile BiH kao rudnik zlata vrijedan daleko više od 22 milijarde dolara !
U Kini je pronađen najveći rudnik zlata u kojem bi se, prema procjenama, moglo nalaziti čak 382 tone ovog plemenitog metala vrijednog više od 22 milijarde dolara ............. .a novootkriveni rudnik mogao bi sadržavati 20 posto tih rezervi koje se procjenjuju na 1.843 tone. Kako ovo objasniti?
VESTI.RS Laizhou-Zhaoyuanu na sjeverozapadu poluotoka Jiaodong u istočnoj regiji Shandong je inace vekovna srpska zemlja, gde su zakopane kosti srpsih junaka i gdje je bila crkva Sv. Cing Hua inace brata po stricu od ujaka kneza Milosa :) :)
Na casu geografije, Perica cacka nos. Nastavnica ga posmatra pa mu kaze: - Perice mozda ces pronaci rudnik zlata. Kaze Perica - Nastavnice sto god pronadjem dijelimo popola 😂😂😂😂.
na kraju je iščačko malog muju iz nosa.
E ajmo sad Amerikanci nadjite razlog da vam kinezi ne odgovaraju,pa malo zaratite .
Znači u skorije vrijeme ja za očekivat da se oformi neka kineska teror organizacija, od koje će nas zapad branit
Bog je baš milostiv prema komunistima
:)) Ne kaze se bzaba "vrijedan ko kinez" ..