Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imammo miii patent hamzi ga hop jedan jedini nabolji patent
Kina tata za sve ali Njemacka je Njemacka . Amerikanci poslije Japana
Kinezi su daleko najveci i najuspjesniji kradljivci pametnih ideja na svijetu, tako da su ti njihovi patenti u velikoj mjeri stvar prepisivackih vjestina. Daleko od toga da ti patenti nisu vrijedni, ali nisu Kineski izumi!!!
Patendiram im ja mater zutu nakaradnu, razmozavaju se ko zohari, jedu ko svidje, zive ko mravi ....Čovjek im da komunizam oni od njega naprave robovlasničko društvo
Sve su usrali sa coronom,zarazivši čitavi svijet,treba ih žestoko kazniti.
zasto se ne moze prijaviti na vas forum?? Jeste to neki leet forum pa ne dopustate novima da se registruju? Ako jeste, onda objavite na stranici da ne primate nove clanove na forum!
A koliko koja država ima ukupno patenata?
Dzaba im kad su ih sve pojeli
stvar kosta 1 dolar a ovdje prodaju za 10km, kazemo ne valja, pa sta ocekivat za 1 dolar, itekako oni imaju jako dobri stvari
Šta god su napravili smeće teško. I kao narod fuj sva ta rasa, što nisu vidjeli nisu ni pojeli...
a ti bi za 1km da imas super stvar, plati i Kinezu recimo huawei i imas bolje kamere nego samsung ili tu negdje kao iphone....ne valjaj gluposti!
Sav sam isprepadan.
Uuuu jeste opasni sd
Pise i u vjerskim knjigama da ce zuti ljudi zavladat svijetom... Kosooki ce biti prvi u svemu :)
@LepiNera Zuta rasa