Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I cetalji po srbiji .....polomise se s'ovim ahinjkom....,nije ni cuda za srbadiju oni lazu na tone i kubike.!
u Kini je jos uvijek zvanicno komunizam, nedaju oni kredite za zajebanciju. Nase banke zive od davanja kredita, samo sto je u nas jos uvijek razmisljanje da si ti njih zajebao ako dobijes pare a znas da nisi ispunio sve uslove. Onda poslije ide kuknjava po raznim udruzenjima za zastitu potrosaca, ziranata i slicnih ugrozenih vrsta, kada dignu kredit sa ratom od 500KM a plata mu 600KM
Sto jos uvijek? Nisu Kinezi glupi balkanci koje svako ziv izlevati ko zadnju budalu.
ZAMISLITE DA JE BAKIR KAO KANDIDAT ZA PREDSJEDNIKA PREDHODNO MORAO PROĆI DETEKTOR LAŽI. Ipak se njegovim potpisom BiH zadužuje za ne mala sredstva kod svjetske banke i MMFa ! , a on mjesto fabrika kojima će vraćat kredite nam zida prazne nebodere !
aha....vidi ti belaja :D ne smijes ni kihnuti u banci vise :)