Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne j**e njih nista .. oni se zalete jednu nedjelju i narade, tako da su u plusu 😀😀😀😀
Samo je Bosnjacima tudji rast od 9% pad, a njihov pad od 50% rast i napredak. Bas mrzite socijalizam. Izgleda najvise zbog toga sto donosi boljitak svakome . I to vas najvise boli .
Zato sto socijalizam nemjerljivo vise daje slobode svim ljudima od kvazi demokratije. Ko je zivio u oba sistema jasno mu je.
Hahah, ovo u BiH ne računaj kao kapitalizam... Kapitalisti su izgradili supercivilizacije, socijalisti su ostavili jad, bijedu, zaostalost i primitivizam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Normalno je to, ekonomija kad ide nagore lako uđe u sasićenje. Ova naša zato ide malo gore, malo dole i može vako još 15 godina a onda će kolabirat ne budel intervencije sa strane.
Potrošili svu plastiku