Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može on da sere o prioritetima, a zapošljavanje mladih pripravnika čeka od 15. marta na odluku (koja traje pet dana i do 20.3. je trebala biti gotova) zato što on nije uvalio dupe u stolicu kako treba i osigurao sebi položaj.
jao šminkerske poze!! jao papka! koji ljigavac!! fuj smradu!!
al' nek je ovaj smrad uhljebio ženu u državnoj instituciji. jebo ti nepotizam mamu tu šminkersku!! No, nedavno su članovi Nadzornog odbora BH Pošte iz reda SDP-a BiH bili vrlo kategorični: nikakva se odluka ne može donijeti dok se Katarina Kamočaji ne zaposli u Odjelu za odnose s javnošću ovog javnog preduzeća. Tako sam saznala da smo Katarina i ja zapravo koleginice –gospođa Kamočaji novinarstvom se bavila na Radiju Stari Grad i sad je odlučila da novinarski hljeb od sedam kora zamijeni logističkom pozicijom u hladovini javnog preduzeća.
http://www.oslobodjenje.ba/kolumne/drzava-za-suprugu Oslobođenje i Nezavisne novine privode kraju zajednički projekat: predstavljanje uspješnih žena u Bosni i Hercegovini... No, nedavno su članovi Nadzornog odbora BH Pošte iz reda SDP-a BiH bili vrlo kategorični: nikakva se odluka ne može donijeti dok se Katarina Kamočaji ne zaposli u Odjelu za odnose s javnošću ovog javnog preduzeća.. Vise informacija na linku gore.. pozdrav
Hitno mjenjati drzavu
http://www.admin.gobih.ba/content/news/1061.jpg primjer četnika
Placenici i mladi ambiciozni buduci uposlenici telecoma i elektroprivrede postedite nas tih debilnih komentara.imate stranacke skupove pa lizite guzice poslovdavcima,stranackim sefovima
OVE NASE STRANKE SAMO DAJU IZJAVE I KOMENTARE I TO IM JE SAV POSAO. TREBA SVE OTJERAT,AMA SVE ,POGOTOVO OVE TRANSVESTITE STO SU PROMJENILI PO TRI STRANKE.
Treba mjenjat!Ko Igore?Pa ti si jadan ne bio vlast:))))) Ovi politicari stvarno me znaju nasmijat ali ovo postaje tragicno.Pogledajte samo reakcije na proteste,ni jedna vladajuca stranka ne smatra da se protiv njih protestvuje.
I ovaj trebao da bude gradonacelnik... a joj odrona od politike
Ovo je onih 500 što ih kanton sufinansira u zapošljavanju. svi će se vratiti na biro početkom iduće godine
Jao face i poze,covjek bi gledajuci ovu pojavu pomislio da je ovaj mladi biznismen u rangu osnivaca Facebooka ili onog hrvata Rimca sto patentirao elektricne aute,a ono goljo i boso koji mezi i gozbi se godinama na racun gradjana,koji idiio,ja bih na njegovom mjestu u misju rupu sebe zakopao,samo da me kamere ne snime
Uz duzno postovanje, jedini razlog zbog pada od 0.7% (sto i nije pad nego varijacija, statisticki gledano) je to sto su mnogi odustali i pokupili kofere, i dio dostigao penzijsku starosnu dob. Ne mogu drugacije interpretirati njegov navod Linca kao nekog primjera, osim da je po sluzbenoj duznosti malo na preko nase grbace proputovao i vidio Linc. Otkud mu pada na pamet ideja da nas poredi sa Austrijom? Da nekoga impresionira kako zna sta se u Lincu radi, mozda? Koja glupost. Mlad, perspektivan? Odlicno se uklopio u mafijasku vlast.
Kod nas politicari imaju "rjesenja", ali navodno nemogu jer ih neko drugi koci... Pa onda svi govore kako bi onaj drugi trebao uraditi to ili to... Prava komunisticka bolest. Cekaj da neko drugi nesto uradi...
Eh da je srece da imamo jos ovako mladih i perspektivnih politicara i da konacno barem prestanemo gledati starudije Tihica,Bevandu i te kompanjone!!
placajul' vam barem na vrijeme...
Pamet mu je ista kao kod onih srarijih - to znači ne vrijedi. Nisu zakoni krivi, krivi su oni koji ih nakrivo sprovode ili još gore, uopšte ih ne sprovode - ne odgovaraju njihovim kriminalnim koncepcijama. Njemu i njegovima je preča stranka od naroda i države. Prema tome, narode, okreni se onima koji nisu u "veličanstvenih 7".
http://www.oslobodjenje.ba/kolumne/drzava-za-suprugu Oslobođenje i Nezavisne novine privode kraju zajednički projekat: predstavljanje uspješnih žena u Bosni i Hercegovini... No, nedavno su članovi Nadzornog odbora BH Pošte iz reda SDP-a BiH bili vrlo kategorični: nikakva se odluka ne može donijeti dok se Katarina Kamočaji ne zaposli u Odjelu za odnose s javnošću ovog javnog preduzeća.. Vise informacija na linku gore.. pozdrav