Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agrokomerc je stvarno bio cudo. Da iz jedne tako male zajednice izraste takav jedan gigant. Nazalost zlocinac Fikret je prisvojio sve zasluge za agrokomerc dok su zapravo Pozderci zasluzni za njegovo stvaranje. Da Srbi nisu smaknuli Pozderce ne bilo ni autonomasa u ratu.
ovi babini i ne kontaju to. srbi im unistise pozderce zbog kojih je kladusa procvjetala a oni vole srbe vise nego svoj narod. no ne cudi me jer licno znam dosta babinih i to su vecinom stariji neobrazovani ljudi
@Kupidon u ono vrjeme nije moglo drugacije.. ali fikret abdic se ipak pokazao kao covjek koji zeli zaposljavati ljude.. a ne okreni obrni i nestani
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ne valja Babo, ne valja Yugoslavija ne valja ništa samo Alija valja. Eto uživajte sada svi u Alijinoj, Dodikovoj i Čovićevoj BiH. Krezavi i ćelavi hodate, a žene vam rašćupane nemaju para ni za frizuru. Najbijednija zemlja u Evropi iz koje je otišlo sve što valja.
babo?onaj sto je u ratu surovao sa karadzicem.?
Slomili ga srpski i hrvatski prehrambreni lobi uz podrsku zaostalog Bosnje .Kratka analiza stanja
U jugo sistemu,drzava,odredjene drzasvne institucije i politicari su pomagali odredjenim krajevima i firmama u njihovom industriskom napredovanju,i u ovom sistemu to odredjene stukture rade i to pretezno politicke alu u kontta obliku od jugoslovenskog to jest pomazu da se odredjeni krajevi ili firme potpuno uniste i opljacaku ako ima nesto da se moze opljackati. a to sto sada rade uglavnom hule onaj sistem samo da bi prikrili svoje rabote
Zanimljivo je to da je Srbija uništila Agrokomerc a da su glupi Abdić i njegove izdajice upravo Srbiji bili lojalni i digli ruku na svoju braću...ne kontam tu maloumnost nikako
@mirabel2,blago tebi djete drago,ni brige ni pameti.
Pozdrav Bosno , na lazima i kradi nešto izgraditi , kad tad pada .Šta je tu bitno da se zna kolika je,šteta bila koja će se na pošten narod raspodijeliti .
SDA je uništila agrokomerc da kazni kraj koji je stao uz Fikreta
Moglo je to sve nekada na zaštićenom tržištu od 24 miliona potrošača... sada ne može ništa, očigledno.
kao mnoge firme iskoristile su 60-tih godina razvoj jugoslavije. kada je jugoslavija bila prezaduzena i mjere zabrane izvoza onda je krenula i inflacija, nezaposlenost itd... usljed lose financijske situacije su se izrodili i osnazili nacionalni frontovi i par godina poslije i rat. socijalisticka drzava u kapitalistickom okruzenju nikada nece moci uspjeti. i prica kao sto su agrokomec ima po ex jugoslaviji koliko hocemo, ali takve price su proslost.
Ovo jos jedino moze BABO ponovo vratiti u nekadasnji sjaj
Jedan od konfuznijih tekstova u inace ostroj konkurenciji klixa. Te stvorio ih Hamdija, te pomagala vojska I JAT, onda ih ta ista vojska unistila, Srbija im namjestila aferu, nista bosanci krivi, sve je to srpsko maslo... Na cemu ste vi u redakciji, zivota vam? Em ste nepismeni, em su vam analize I istrazivacko novinarstvo na nivou 4. osnovne.
Politika ga stvorila, politika ga razorila! Ito je i sa Agrokorom u Hrvatskoj, Delta holdongom u Srbiji, pa i sa Bingom u BiH. Bez politike nema ništa
Zaključak : velikosrpska nacionalistička stoka je već od 1987 pripremala raspad SFRJ i agresiju na BiH.
Opljackali ga Holosi SDA !!!!
sto jest jest babin tops je vrh
nije to babin tops, babo je lopovcina bio u Agrokomercu....procitaj njegovu biografiju
Za one kojima je Babo idol samo se sjetite Bijeljine i njegovog susreta sa Plavsickom dok prolazi pored tijela poubijanih bosnjackih civila. Ne dozvolite da vam Fahrudin Radoncic i pro-cetnicka glasila protiv Avaza ispijaju pamet i unistavaju najbolje bosnjacke sinove, kao sto su nekad srpske obavjestajne sluzbe to radile.
@Electronicresistance Veliki dio iole uspjesnijih Bosnjaka su popljuvali, dok ljude sa strasnom historijom, poput Aleksandra Vucica, nagradjuju. Vucic je danas realnost koja se mora prihvatiti i sa njim se mora suradjivati. I to nije sporno. Ali zar bi iko, osim izdajnika, nagradio licnoscu godine covjeka koji je prije par godina sa Seseljem obilazio snajperiste na brdima oko Sarajeva koji su ubijali sarajevske malisane.