Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pisite o studentima najboljih i najtezih fakulteta poput FIT-a u Mostaru, a ne ovo.
@Faski lol fit tezak..
Kakav besplatni studij, PMF prima 80 samofinansirajucih studenata, uopste nema opciju za budzet.
@POLAT123ALEMDAR kad more travnik, ljubuški, kiseljak da lupa 2500 po studentu, što ne bi PMF bacio maglu ovima što imaju poso al nisu zadovoljni ... daj 2 soma i imaš godinu programiranja, hadžo si
Ma da su drzavni fakulteti kako treba, privatni tipa Travnik, Kiseljak ne bi ni postojali, jer ne bi niko isao na njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treća slika, lik našao sliku na Firefoxu i kao on nešto piše hahah
@TuzlakSam1 dude, radi mozda preko cloud9, online IDE kojeg je nedavno amazon kupio, i koristi se cesto za edukaciju. ocito pojma nemas sta pricas.
IT akademska nece da te napravi inzenjerom. Nisam se sje60 4.5 godine na faks da dode niko i nista da sjedi pored mene, treba to zaraditi.
@LambdaExp nije it vezan samo za inzinjering (masinstvo, el teh...), ima tu sto sta de se uci i radi...
Koliko li vam Bit Alijansa plaća ove članke, mogli ste napisati koji o uspješnim studentima Bachelor i Master studija ETFa umjesto o višoj školi koja je krenula prošle godine sa malo ili nimalo uspjeha.
Steta da ova djeca na kraju zavrse na zapadu,imam nekoliko prijatelja cija su djeca zavrsila u Austriji jer kod nas nikoga ne interesuje da ostanu u BiH.Nasih Neuropsihijatara koji su poceli skolovanje u BiH a nastavili u Austriji i Njemackoj takodje ima dosta,to je zalosno.Moj komsija ima troje djece u Stutgartu.