Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje se sam otruj bosnjo nego se u undp uzdati
Vratiti Sanđe kući?
Najbolji projekat je vrati sve njihovim kućama. Sanđe u Sanđak, Šveđane u istočnu Bosnu a stare Sarajlije neka se vrate u Sarajevo. Najsretniji će biti starosjedioci i predratni stanovnici Sarajeva. Vratit će se i kultura i gostoljubivost i tolerancija sve...sve...sve
Balkanac u globalu se ponaša kao iz kamenog doba. Rješite odvoz smeča i kanalizaciju! Curila kanalizacija 1 mjesec po sred ulice. Došli kada sam im zaprijetio da cu im bure go.vana prosuti u kancelarije da vide kako je to.
Sadasnje Sarajevo samo sebe iz minulog stoljeca kakvo je nekad bilo , nikad vise sustici nece ni sa urbane ni sa kulturne strane.
@UdbasHamo..povedi tamo i ostale migrante
Dok se ne ukinu pojmovi Bosnjak, Srbin, Hrvat nece biti bolje.
Svakom stanovniku da test inteligencije i ako ne poloze istjerat ih iz grada
@LoedDuna, mislim da bi ti prvi letio.
Joj što ne mogu na rende kora ovih uhljupa iza tastature što popljuju svaku moguću dobru inicijativu. Jeste situacija usrana, haj još malo prozivajte SDA, Dodike i p...e materine, imal' šta novo? Ali kad se treba raditi nešto: "Ma j..o to, 'ta će oni, vid' im glave." Haj ba razligu papci
@hamzaaa --- praće oni guze po Njemačkoj
sta cu... ja sam Fallout NCR...moja je plocica tamo...veteran renger...https://www.youtube.com/watch?v=pPArO-OI_3U
Juče slušam razgovor nekoh teenagera u tramvaju,,,,na njenackom...ja njemacki razumem. Pozdrav is Sarajeva.
Johny Cash...https://www.youtube.com/watch?v=CGrR-7_OBpA...One
ide pjesma za ns juznjake...https://www.youtube.com/watch?v=Q1bZGtJTT-A...Zivjela Jugoslavija,,
MONTIRATI VEEEEEELIKI VENTILATOR
ne znate vi to raditi...
Pa zar nije trebalo odmah objaviti rezultate u interesu transparentnosti i te borbe protiv korupcije što je spomenuste