Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopovluk kojem se ne vidi kraj, jer glavni akteri ovog čina i dalje sjede bezbrižno na svojim foteljama u
Kad citam sta se uradilo sa erminalima, mislim da sanjam. Ovo tako smrdi na lopovlu´k da se trebaju svi hapsiti koji su dasad bili direktori u Plocama i odgovorni iz SA. Jeli vam svijesno da Luka Ploce imaju jednu nevjerovatno super geostrateski polozaj. Ogromna prednost prema Rijeki i Koperu. Cijeli kapacitet luke bi se mogao iskoristit ne samo za potrebe Bih nego i za EU-drzave kao HUN, CRO, SLO,SKV, AUT (ca.25-30 mil. st.). Postoji konekcija na AC i Railway. Npr. dok brod plovi za Rijeku, kontener moze stic u ZG ili na pola puta do Budimpeste (carina danas ne predstavlja probleme; u EU mora se kontejner prijavit vec kad se utovari, znaci nekoliko dana prije nego sto stigne u EU). Ovdje su upletene osobe ne samo iz BiH nego i iz HR koje su zeljele da oduzmu ovako izlpativo preduzece od BiH i tako sebi usvojit da oni zgrnu ogromnu lovu. Mene necudi sto SIPA, HR policija, tuzilastva BiH i HR nerade svoj posao. Ovdje su uplete najmocnije osobe BiH i HR!!!!
Protjerivanjem SDA iz vlasti. I onda pohapsiti lopove.
Ko ce odgovarat za te terminale? Placate nasim parama gospodo svoje greske.
i ovog gmizavca treba nataket na kolas sto prije. cuj ga samo... uplaceno 15 miliona. ko je uplatio u stau te bemje vaginasta? uplatila federalna vlada koja samo cisti vnago koja ste vi, bagra, ostavili. i jos opstruiraju. ma to sve treba spaliti.
Uspio spasiti firmu od stečaja plaćanjem 15 miliona. Dobar menadžer to postigne znanjem bez plaćanja.
ETO SUPER, SDA JE DO SADA UHLJEBILA SVE SVOJE, A SADA SDP UHLJEBLJUJE SVOJ KADAR. OSIPA NAM SE BROJNO STANJE KAO NARODA NA SVE STRANE PA VALJDA SE SVI USKORO NEGDJE UHLJEBIMO, SAMO NE ZNAM KO ĆE ZAISTA NEŠTO I PROIZVODITI U OVOJ DRŽAVI!!!
BRAVO, PREMIJERU NIKSIC! STRANKA RATNOG DEZERTERA SDA SULJE TIHICA DOZIVJELA JE JOS JEDAN PORAZ U POKUSAJU IZAZIVANJA HAOSA U FEDERACIJI. LAKO JE SULJI, SVE JE UHLJEBIO I SUMNJIVO STEKAO MILIONSKE NEKRETNINE U SARAJEVU.