Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FF @ ;) Čuvaj se onoga koji ti prenosi tuđi govor, jer će i drugom prenijeti tvoj govor.
Kadić veli izinstirali na stečaju, notorna laž ali koga je to uopće briga,a nije se zapitao koje su to osobe iz NTF-a krive za namjerno nastalu štetu,?
@neven mrsh konju .
Doboj R BiH ;) Vidljivo je da ne poznaješ temu o kojoj pokušavaš nešto reći. Pod broj 1. Ne moraš znati kronologiju događanja i aktere cijele priče, ali moraš poštivati odluku međunarodnog trgovačkog suda ( nije neki lokalni ) koji je presudu donio iz čistih fakata. i točka Potpuno je nebitno tko je sa strane NTF-a napravio kriminalne radnje i doveo firmu u stečaj .
Ovo tako smrdi na korupciju i lopovluk! Kroz "cudnovat" ugovor sa "cudnovatom" firmom se dovelo vlasnistvo terminala u pitanje. Kako se zove ovo preduzece uopste? Delta Group....???? Ovdje suse tipovi dogovorili da pomocu jedne firme docepaju se terminala u Plocama. Nemogu vjerovat da se sklopio jedan ugovor za rent a onda od strane entiteta "FBiH" poniystava se. Sve je ovo nastimano, samo da BiH izgubi vlasnistvo na ovim objektima. Treba vama bit jasno da se preko luke ploce moze roba vozit ne samo u BiH nego i u EU (CRO, HUN, ROM, AUT), sa papirom T1. Tolike se pare ovdje mogu zaradit, jer Koper i Rijeka gube atrakciju (ako brodu treba 6-7h vise do Rijeka a za isto vrijeme roba vec moze bit na putu prema npr. Budapest). Drugi primjer 100% goriva moze BiH preko Ploca da uvozi (i to za manje para; odpadaju trgovci kad kupujes direkt). Pitam se zasto tuzilastvo i SIPA BiH nisu pokrenuli istragu? Pa imate vi ijednu osobu koja je zavrsila ekonomski fakultet, ona ce to potvrdit!
Deltagrip dobio gripu. A Rasime ko će te pare vraćati od komercijalnih banaka. Ti nećeš sigurno.