Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce se to zacas prepakovat i evooo ga po novom datumu . njima jos bolje
zalutali blagi u ljute i obratno... varaju ljude natpisima
jbt ja kont'o bogapitaj šta je, a ono hrđav poklopac. pa kod nas je normalno da pola tegle fali kad otvoriš, a poklopac niko i ne gleda... osim toga, oznaka "K Plus" u bukvalnom prevodu znači: "nisi valjda toliki hajvan da ovo kupuješ?!"
Čekaj, zar po standardu unutrašnji dio poklopca ne mora biti obložen nekim materijalom tako da sama hrana ne dolazi u kontakt sa unutrašnjom stranom poklopca, jer valjda u stalnom kontaktu sa hranom dozvoljen je samo inox?
Kupuj dmaće!!
Samo Bingo, istjerati ova strana sranja iz zemlje tipa Konzum , u hrvatskoj i srbiji ne mozes otvoriti ni cevapcinicu kamo li lanac supermarketa ...
I bingovi proizvodi sa logom "B" su blago receno grozni, od sladoleda pa nadalje, sve je sumnjive kvalitete i porijekla, a ni brendirani proizvodi vise nisu ni blizu kakvi su bili, sto samo po sebi kazuje da koristimo najgori svjetski otpad!
ti feferonu hurcu ne valjaju. jednom kupila i nikad više! pri otvaranju i zatvaranju se uvijek čulo škripanje (korozija)....
@Pisonja078 nemam ja ništa protiv....
ma hajde malo korozije nije na odmet
pa ja ovo nisu feferoni nego buranija