Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
junker ne pije samo za ramazan
kako dobar dil on i malo soje izvezu a uvoze mecke bmw audije jaguare range rovere ferarije celik i ostalo free tax ovaje ce ameriku svuc u ravan
Trump ponovo popustio jer mu Evropljani nista ne udovoljavaju a najvise zbog iranskog sporazuma sve se vrti oko toga znaci nece biti tarifa na auta a Evropa ce malo uvesti soya-bean iz USA i to je to,jer USA farmeri propadaju zbog ekonomskog rata sa Kinom koja je uvozila ogroman broj zitarica iz USA
Juncker trijezan!!!???
Zna se ko je tata svijeta, ko ima silicijsku dolinu, superiorno oruzije i vojsku te cije je trziste svima bitno. Ovdje je Trump bio popustljiv jer vuce korjene iz Hamburga i nece da Njemcima izazove recesiju i gubitke radnih mjesta. Trump radi prave stvari, zivjela Amerika i Trump.To je zemlja koja nas je spasila.
@Nike Vi Bosnjaci iz Kragujevca ili vi Bosnjaci iz Gruda, jel? :-) mamu li ti providnu nasadim
nikad zajebani prijesednik SADa nije bio,mada ga svi kritikuju,a najmanje ratova i ubijanja u njegovo vrijeme. sto ti je reci ljudska zatucenost i glupost.
vol stritu... :) Hahaha!!!