|

JUB organizuje posjetu brojnim gradovima povodom proslave 50. godišnjice postojanja

JUB organizuje posjetu brojnim gradovima povodom proslave 50. godišnjice postojanja
146
Sponzorirani članak
19.4.2019. u 08:00
0
komentara
146

dijeljenja
1/4
2/4
3/4
4/4
Društvo JUB će jubilarnu 50. godišnjicu robne marke Jupol povezati sa proslavom u svih 10 država, gdje posluje preko svojih društava.
U tu svrhu je kantom Jupol opremljeno vozilo Nissan Navara, koje će posjetiti brojne gradove i sa sobom nositi lijepe želje, misli i sreću onima kojima je to najviše potrebno.

Početak svečanog slavlja JUB je obilježio već 21. marta, na prvi dan proljeća, kada je Jupol kanta počela svoje putovanje kroz Sjevernu Makedoniju, te kroz Kosovo, Crnu goru, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, te Hrvatsku, a zatim i kroz Mađarsku, Slovačku i Češku. Nakon dobra dva mjeseca putovanja i nakon 5.000 pređenih kilometara završiće svoj put u Sloveniji. Na ovom putovanju, svako ko bude pratio prolazak Jupola u svojoj državi, moći će ovoj robnoj marki izraziti priznanje za dosadašnja postignuća, napisati čestitku ili joj na neki drugačiji način kroz sliku, riječ ili video čestitati jubilej i to putem JUB-ove web stranice.

Sve čestitke i poruke o priči putovanja kante JUPOL biće prikupljene na posebnoj internet stranici www.jupol50.ba, a najzanimljivije od njih će JUB podijeliti i putem društvenih mreža sa oznakom #JUPOL50. Tako će svi kupci, trgovci i drugi poslovni partneri, koji su vjerni Jupolu već dugi niz godina, moći izraziti svoje poštovanje, naklonjenost i pripadnost ovoj nadasve uspješnoj robnoj marki, koje je u proteklih 50 godina nedvojbeno i zaslužila.

Kanta Jupol, koju će JUB voziti po mjestima gdje boje već decenijama šaroliko osvježavaju naš životni okoliš, u svakoj državi će se zaustaviti u većim gradovima koja su trgovačka središta specijalizovanih prodavača građevinskog materijala. JUB će u tim gradovima pripremiti različite proslave, koje će uključiti svu zainteresiranu javnost iz lokalne i šire zajednice, a naročito će ih obogatiti i atraktivnim nagradnim igrama, kreativnim radionicama, društvenim susretima i rođendanskom tortom, koju će probati svi oni koji će se tog dana pridružiti JUB-ovim zaposlenicima, trgovcima i predstavnicima lokalnih zajednica na svakom pojedinačnom događaju. Da bi kako treba obilježili ovaj časni jubilej, JUB-ovci su pripremili i himnu Jupol, za koju su sami napisali tekst i koju će uz ugodne muzičke ritmove moći ponosno izvoditi na ovogodišnjim priredbama.

U Bosni i Hercegovini, putovanje kante Jupol će proći kroz 7 većih gradova: Bijeljina (22. april), Tuzla (23. april), Banja Luka (24. april), Bihać (25. april ), Sarajevo (27. april), Mostar (29. april) i Trebinje (30. april). Proslavu će pratiti promocije i druženje sa kupcima, trgovcima i izvođačima na danima otvorenih vrata, a za tu priliku biće organizovana i rođendanska zabava sa tortom gdje će se prikupljati čestitke i lijepe želje, te dodijeliti puno praktičnih nagrada. Uručenjem boja Jupol i u ovom periodu pobrinuće se za ustanove, koje će u okviru planiranih humanitarnih aktivnosti primiti materijalnu pomoć.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.