Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi iz JP Autoceste se pretplatili na klix, mora da im treba para iz drzavne kase.
Ovo je isto ko da te nagradi Nazif Gljive za popularnost. A i da je bio neki standard pa i ISo opet bi mu brat bio u nesukobu interesa.
e sad jedno pitanje: gdje je raspisan tender za konslatnig i koja kuca ce da certificira? zivo me interesuje jer imamo vec tako uradjene sisteme u bh telecomu, elektro distribuciji, vladama.... i uvijek isit dobiju posao, ili tuv nord ili tuv adira.. ovo su takve gluposti ko poznaje sta je ISO i vise no smijesno da se u ovakvim firmama uvode sistemi.. još bi trebao i ISO 14001 a ovamo razvaljuju autoputevima prirodu.. fuj