Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko prodje drvenijom vidjet ce tablu da je 1989 Hidrogradnja kao poklon gradu Sarajevu, besplatno obnovila most Drveniju gigant koji je imao predstavnistva u njemackoj i rusiji. pokrivali pola afrike i azije. nevjerovatno
nedavno gledao dokumentarac o hidrogradnji. pa microsoft za njih bio pichkin dim.a vidi sada
telecom je sljedeci...
SMRT BAKIRU SDA I NJIHOVIM GLOOOSOCOOOOOCIMOOOOOO
moje čestitke "vlastima" .. Kina ne bi mogla napraviti dovoljno firmi kolko vi možete uništiti
Neka nasa elektrrprivreda angazuje kompanije Koncar i Strabag na izgradnji HE Vranduk, a Hidrogradnja, domaca kompanija koja je je do agresija ne R BiH bila jedna od vodecih u svijetu za izgradnju HE. Hidrogradnja ima sve resurse da bi taj posao obavila brze, kvalitetnije i sto je najbitnije novac bi ostao u BiH.
Još jedan u nizu leševa vladavine SDA.
RIP Hidrogradnja. Još jedno zlodjelo na optužnici vladajuće partije. Mi sve pamtimo.
Uhh ..tresu im se gace.. samo ti prati
30 miliona USD naplativog duga iz Iraka od prije rata, a gdje je ostalo. Problem je sto je bila gigant kojem su pomocne radove nekad u Libiji radile danas velike americke gradjevinske firme. Radnici pokupili mrvice dok je brod tonuo, sto je sitnica u poredjenju sa pinkom koju su dobili BH politicki kokosari da ugase Hidrogradnju zarad novih tajkuna. Treba samo pogledati natpise pored vijadukta i tunela na autoputu Ploce-Zg gradjenog prije samo par godina Hidrogradnja nije propala vec je ubijena
Blentavi narode.. Svaka ova firma je samo valuta koja bljeska u očima onih koji se trenutno pitaju. Ko zna da li imaju pojma čime su se bavili prije, kako je to izgledalo, šta sad s tim, kako iskoristiti, modernizirati? Ne samo Hidrogradnja, primjera puno. Ma hajd, nema veze. Prodaj! Pijaca na veliko. Bespovratno izgubljeni resursi u ovom blatu. Sve je moglo i trebalo drugačije.
Ljudi, pa ovo se sistematski radi sa svim jačim preduzećima koja su bila većinski državno vlasništvo. Od radnika pa do direktora i Vlade FBiH kao i do građana, svi su krivi za Hidrgradnju, FDS, Bosnalijek...TELECOM je sljedeći.
hajd bar su svi radnici kuće napravili preko leđa firme...
bravo za naše vlasti, jako su pametni, trebali bi i opet izabrati, obavezno na sljedećim izborima glasati za iste, pa vidi kako nam je lijepo s njima
kakve veze ima, bitno je jedino da su se Bosnjaci oslobodili dugogodisnjeg komunistickog terora i sada uzivaju pod prirodnom vlascu begova.
Jel ovo bila drzavna firma?
Hidrogradnja d.d. je imala evidentiran dug prema poreskoj upravi blizu 59 miliona KM, Šta je sa parama koje je HIDROGRADNJA dobila poslije sukcesije i razračuna sa kooperantima i potreživanjima od 80mil. USD - od prije rata? Ko je pojeo te pare? SDA - na vidjelo, bolje sada nego kada vam omča bude oko vrata - buće kasno. Ne zanosite se! Za vas je glasalo samo 22% glasača - nemate ovlast , sada na brzinu orjentišete da se sve državno što prije rasproda. Biće vam gadno!
Sta bi od onolike firme