Jedinstvene pogodnosti
52

Jeste li već nabavili Mtel Germany? Njemačka mobilna kartica povezuje svijet, bez rominga

MTEL Germany
MTEL Germany
Kompanija Mtel Germany je kreirala posebnu uslugu za sve naše sugrađane koji žive i rade u Njemačkoj.

Korisnicima Mtel Germany kartice sada je svejedno da li se nalaze u Minhenu, Berlinu, Tuzli, Doboju, Sarajevu, Beogradu, Novom Pazaru, Beču, Zurichu, Leskovcu, Skoplju, Beranama, Istanbulu...

Sa svojom Mtel karticom imate najpovoljnije usluge za našu dijasporu u Njemačkoj, a istovremeno možete putovati, razgovarati telefonom i koristiti internet bez straha od visokih računa.

Mtel Germany
Mtel Germany

Ako postanete korisnik Mtel Germany kartice, ovo su pogodnosti:

  • Sa prelaskom u Mtel Germany mobilnu mrežu, ne mijenjate svoj postojeći broj, nemate roming u zemljama EU, Švicarskoj i Velikoj Britaniji, niti u zemljama bivše Jugoslavije.

  • Imate besplatne razgovore unutar Mtel zone. To znači da kada dođete u Bosnu i Hercegovinu vaš telefon se automatski povezuje na Mtel mrežu, pa besplatno razgovarate sa svim korisnicima koji su u toj mreži, dok vam se pozivi ka ostalim mrežama tarifiraju po regularnim cijenama bez rominga.

  • Ako imate prijatelje ili porodicu koji žive u Srbiji i koriste Mts mrežu, možete ih zvati neograničeno, pozivi su besplatni kako ka mobilnom tako i ka fiksnom telefonu.

  • Ako putujete u Tursku, Albaniju, Izrael, Indiju i Egipat, nalazite se u Friendly (prijateljskoj) zoni Mtel mreže, što znači da za te zemlje imate sasvim dovoljno interneta, unutar svog postojećeg paketa, dok su vam istovremeno svi dolazni pozivi besplatni.

Uz sve ovo, Mtel Germany nudi i najbolji TV program sa vaših prostora.

Dodatne informacije možete dobiti na stranici www.mtelgermany.de ili putem telefona +4915 310 310 310.

Postanite dio Mtel porodice. Uživajte u jedinstvenom iskustvu i njemačkom kvalitetu Mtel Germany mobilne kartice.