Održava se u Neumu
46

Jeste li se prijavili? Ostalo je još samo sedam dana do početka Network 11 konferencije

Klix.ba
Network 11 konferencija počinje za samo sedam dana
Network 11 konferencija počinje za samo sedam dana
Agencija Communis, kao organizator NetWork konferencije, svake godine kombinuje edukativni i poslovni dio programa sa dobrom zabavom. Stoga će za samo sedam dana, od 18. do 20. oktobra 2023. u Grand Hotelu Neum, pored odličnih predavanja i poslovnih panela, posjetitelji moći uživati i u sjajnoj zabavi.

Za sve koji su potvrdili učešće, kao i za zainteresovane koji planiraju dolazak, objavljene su agenda kao i lista predavanja za NetWork 11.

U sklopu ovog jedinstvenog trodnevnog iskustva, preko 80 vrhunskih bosanskohercegovačkih, regionalnih i globalnih predavača, voditi će posjetioce kroz najaktuelnije poslovno-tehnološke trendove. NetWork konferencija pružit će savršenu priliku da učesnici prošire svoja znanja i vještine te postanu lideri u digitalnoj transformaciji.

Prvog dana konferencije, ovogodišnji Business Day kroz panel diskusije usmjerava pažnju na digitalizaciju javnog i privatnog sektora, ističući ključne teme inovacija u finansijama, dobre prakse digitalizacije i druge aktuelne teme. U okviru panela "Povratak u budućnost: Kako digitalni potpis mijenja poslovanje u BiH?", koji se realizira pod pokroviteljstvom eCommerce asocijacije u BiH, raspravit će se o implementaciji digitalnog potpisa i njegovom utjecaju na transformaciju poslovnih procesa u zemlji.

Nastavljajući tematski fokus, panel "Fintech u BiH - i šansa i izazov" raspravljati će o izazovima i prilikama fintech sektora u BiH. Na kraju, panel diskusija "Digitalizacija servisa javne uprave u BiH - čekaju li nas bolji dani?", pod pokroviteljstvom AmChama, analizirat će trenutno stanje digitalnih servisa u javnom sektoru BiH.

Pitanje o tome ko će nastupiti tokom konferencijske zabave za učesnike je svake godine aktuelno od samog početka, a o konferencijskim zabavama se prepričava dugo nakon konferencije. Ni ova godina nije izuzetak. Prvi dan, nakon uvodnih predavanja i zvaničnog otvaranja, sve prisutne će zabaviti grupa Perpetuum Mobile. Njihova energija, kojom su osvojili srca publike prošle godine, ponovno će oduševiti sve posjetitelje. U okviru konferencijske zabave drugog dana, bezvremenski hitovi legendarnog benda Zabranjeno pušenje oživjet će scenu, dok će Berin Buturović, poznat po svojoj harizmi, dodatno podići atmosferu.

Za sve one koji žele biti dio ovog izuzetnog događaja, napomena da konferencija počinje za sedam dana i da su kotizacije još uvijek u prodaji te da su za grupne prijave osigurani popusti.

Sve najnovije informacije mogu se pronaći na službenoj stranici konferencije: www.networkkonferencija.ba te na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.