Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokupis kredit (credit/amount) na prepaid (pre - prefix znacenja prije i paid znacenja placeno) racun da bi koristio mobilnu mrezu prema tarifama koje su mobilne mreze definisale. Zatim ti ta ista mobilna mreza naplati naknadu za koristenje mreze koju si unaprijed platio. Da li to ima uopste legalnu osnovu s obzirom da usluga nije bazirana na ugovoru izmedju dvije strane (prepaid je) ?
Ovo nigdje na svijetu nema, sa pre-paid racuna da vam neko skida 1KM bez ikakve pismene potvrde i vaseg odobrenja kao fizickog lica. Za ovo bi trebali odgovarati pred medjuarodnom arbitrazom ali moramo skupiti potpise i predati tuzbu. Nema od kuknjave nista. Ovo je jos jedan cisti kriminal nad sirotinjom, nasim penzionerima koji mahom svi imaju pre-paid, skolarcima i najugrozenijem dijelu stanovnista. Mene bi bilo sramota da sam Dodik! To je kompanija njega i njegove familije. Pa dosta vise.
јос мало и на кисик накнаду увест..
Budale. Samo kukate na sve. Pljujem vas.
Samo uzimaj od gradjana ,samo ...fuj bagrro
Iduće godine 2KM
Imam broj bh telecom I ne znam kako je moguce da je ovako skupo? Dopunis kredit potrosis 5 KM za cas I sad ti jos uzmi I 1 marku vise. Ovo nema nigdje. Ne treba koristiti telefon uopste. Samo sto uhvati wifi odnosno internet. Ma ovo je lopovluka necuveni!
Revolucija jedino spasava napacene gradjane..."smrt mafiji, sloboda gradjanima"
Banda samo pljačka
Dosao sam ukomentare da pomenem majku svim uposlenicima bh telekoma,posebno direktorima, haram vam bilo lopine lopovske!!! Placam mojima preko vase aplikacije, ne pise da ste im UKRALI po marku jer imaju 3 kolone za naplatu: poziv,sms,internet. Dodajte cetvrtu kolonu: KRADJA!!!
Ukrajina je najveći izvoznik kredita BH Telecoma
Pljačkaju nas na sve moguće načine, pisaj po sirotinji 😂
Da, dobio sam i iznenađen. Odbili su 1 km od novca kojim je dopunjeno u junu. Nije pošteno!
Ovo je van zakona nemaju nikakav ugovor sa korisnicima za izmjenu,pogotov sa ultra korisnicima. Pvo treba na sud svi da predamo, ne mogu se uvoditi naknade kako je kome cejf. Danas marka sutra dvije pa 5 ovo je čista pljačka neko mora odgovarati a nam namiriti štetu.
Zato vrlo ubrzo cu odjaviti njihov internet, zbog te 1 km sto uzimaju nelegalno, haram im bilo svima uzet ce mi na silu godisnje 12 km sto mnogima nije znacajna suma u zivotu ali ce od mene izgubiti puno vise sto im za internet placam koji je najgori ali sam ipak bio patriotski nastrojen ali im sad racku
DANAS NEPRIMJETNA PLJACKA GRADJANA GDJE SU OPERATERI KESIRALI 5-6 MILIJONČICA ONO NEKA SE NADJE ZLU NETREBALO DA SE LAGODNIJE ZIVI...BRAVO 🇧🇦Imam 5 kartica u domacinstvu a nas je troje,pa racunajte...
Za koriscenje njima nista ne placam!