Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje idu bijele čarape na smedje cipele ... znaju to i u Lištici
Ovaj je negdje pohranio i zvuk kad ja prnem pored Echo Dot i čuva da ga proda u povoljnom trenutku.
Sve je veca borba u cloud segmentu, cak i IBM sad sa NewCo hoce da bude konkurencija AWS-u haha. A vi stvarno postavljate glupe i mahalske stvari, dobro pa naslov nije ”Zavirite u novcanik Jeffa Bezosa”. Hoce i CNN da kupi - i to je interesantnije od ovih gluposti.
Alibaba zaradio 37 milijardi na prodaji dionica, najvise u historiji...
Ulaganje u borbu protiv klimatskih promjena = ispiranje mozga
Nije nikome ukrao pare. Sve je SAM zaradio!
Samo veći jaz između bogatih i siromašnih. Srednja klasa nestaje, nestaje i demokratija što se vidi i na trenutnim Američkim izborima. Polako dolazi tehnokratija sa vođama poput ovog i to je to.