Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbogatiji se i ne znaju .. oni u sjeni diktiraju sve ... a ovi su samo igraci ... a ova pandemija je samo nova svjetska pljacka ..
Jasno se znaju ko su najbogatiji, ovi su samo njihova operatova i izvrsna snaga.
zasto se Rotschild, Rockfeller nisu nikada pojavili na ovoj listi....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da li ce ga Gates prestici kad proda vakcine
Svi po milijardu i nema gladi i umiranja od gladi,al valja se odvojit od milijarde..fuuj
Nesretnici!
Ko ga j*be
hebeš njega đe mu je žena, želio bih da joj kažem nešto važno
Sada kad su prodavnice zatvorene zaradit će još više. Tako bogatasi postanu još bogatiji. Sta je za njega Milliarda. Moze ženi za razvod dati 38miliardi blago. To je million za svaki put kad mu je dala
Jeff Bezos nije naj bogatniji, ima osoba koji su mnogo bogatniji od njega ali Forbes ih sakriva. To su clanovi od familije Rothschild
I sta ce mu te pare ?
Ja bih prije rekao- prokleti ljudi. Oni ne znaju reći " dosta je".Bore se kao da nemaju za večere.Da prođu pored prosjaka ne bi mu ništa dali, uzeli bi mu iz šešira i ono što su mu drugi dali.Mirnog sna nikad nemaju.Potpisan je ugovor sa đavolom koji se ne može poništiti. Njihov život je pakao. I na kraju čitamo: Umro najbogatiji čovjek na svijetu. Siromah...u duši.
klovn.
Zanimljiva storija o najbogatijem čovjeku kojem ni razvod nije mogao ništa.
Koje cifre covjece...kako 🙈
A ljubav
vidiš, razvede se i uzme 25%. ccc
Corona čeka na vas.