Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba sve te pare kad našim moronima niko u glavu ne može usadit da ne baca limenku od pive kroz prozor auta.
POSALJI U BIH, ZA 10 DANA NI FENINGA NECE BITI
Nije to ko u Bosni da ne znas kome dajes pare i one nestanu. To je Amerika!
Nek meni da 200 hiljada da kupim elektricni auto.
Inspirisala ga Greta hahah
Nel izdvoji Greti Thunberg milion dva samo da više ušuti
Bezos ne plaća porez i umjesto da podijeli beskućnicima i on baca pare u vjetar
Bravo, ovako reaguju pravi ljudi kad mu se radnici pobune, ovo su sve pokrenuli njegovi radnici nedavno koji su se bunili zato sto Amazon nije ni malo ekoloska kompanija, ali evo kako reguju normalni, kod nas bi svi otkaz dobili hahahahahaha
Lik daje 10.000 miliona ... jedva sracunah
Stoka
Ovo je samo šuplja priča. Kompanije kao što je Amazon i JESU uzrok klimatskih promjena, a ne obični građani kojima se pokušava nabiti krivica. Osim kod nas, kod nas u stvarno obični građani uzrok zagađenja jer industrije nemamo.
@Dezmond pa de malo logike. Ko su korisnici amazona? Ako obicni gradjani prestanu korsititi amazon, sta ce se desiti? Pa na osnovu toga dodji do zakljucka... Ako uzmem lopatu i udarim te sa njom po glavi, da li je kriv proizvodjac lopate ili ja, cist primjer, a? :)
Kad bi svi milijarderi dali 8% svog bogatstva ne samo za klimu,nego i za siromasne zemlje,to bi puno znacilo.