Kontaktirajte ih
64

Jedinstveni kompleks Sky Hill Jahorina: Mogućnost izdavanja tokom cijele godine

Sky Hill Jahorina
Sky Hill Jahorina
U samom centru Jahorine, pored glavne ski staze i gondole Poljice, gradnja jedinstvenog i potpuno autentičnog kompleksa Sky Hill Jahorina uveliko napreduje.

Ovaj novi biser Jahorine modernog dizajna, renomiranog arhitekte Dušana Tešića i koautora Dušanke Vučenović, će doprinijeti da centar Jahorine dobije potpuno novu dimenziju, po uzoru na najpopularnije svjetske destinacije.

Reflektujuća stakla zgrade, u kojima se istovremeno ogledaju atraktivni planinski centar i okolni pejzaži, ističu ljepotu prirode i upotpunjuju uživanje, kako u zimskom, tako i u ljetnjem periodu. Pored svih sadržaja Jahorine koji su nadohvat ruke, vrhunski kvalitet završnih radova i opreme, centralna 24-satna recepcija sa obezbjeđenjem i uslugom održavanja, dodatne su pogodnosti za sve one koji žele savršen odmor ili priliku da investiraju. Kompleks sadrži i modernu skijašnicu za sve stanare, spa centar, kao i komfornu garažu na četiri nivoa.

Sky Hill Jahorina
Sky Hill Jahorina

Kao posebna usluga u samom objektu na recepciji omogućeno je izdavanje apartmana za vlasnike.

Ukupna površina Sky Hill kompleksa je 13.300 m2 bruto građevinske površine. Projekat sadrži 110 apartmana, 104 parking mjesta i osam lokala. U kompleksu će biti zastupljene različite strukture stanova od studija do porodičnih apartmana, površine od 24.5 m2 do 73 m2, kao i lokali za brojne uslužne i maloprodajne sadržaje.

Ski centar Jahorina je u poslednjih par godina značajno unaprijeđen, čime postaje jedna od omiljenih destinacija najstrastvenijih skijaša i iskusnih ljubitelja zimskih sportova. Veliki investicioni projekti, moderni sistem osnježavanja, uređene ski staze, izgradnja novih ski liftova, kabinske gondole i osvjetljenja, doprinijeli su povećanim kapacitetima skijališta.

Sky Hill Jahorina
Sky Hill Jahorina

Mnogobrojni restorani, picerije, kafići, noćni klubovi sa atraktivnim muzičkim sadržajima, sunčane bašte, svojom ponudom i ugostiteljskom uslugom upotpunjuju nezaboravan boravak na olimpijskoj Jahorini.

Jahorina je etablirana kao destinacija poželjna za posjetioce tokom cijele godine, i nosi laskavu titulu planine sa najviše ljetnjih sadržaja u Jugoistočnoj Evropi. Zbog sudara kontinentalne i mediteranske klime Jahorina se smatra prirodnom hiperbaričnom komorom. Pruža odlične uslove za visinske pripreme sportista, jer je nadmorska visina Jahorine idealna za sve vrste sportskih priprema. Ova planina obiluje netaknutom prirodom, crnogoričnom šumom, divljim konjima, planinskim stazama, brojnim biljem i bobičastim voćem.

Sky Hill Jahorina
Sky Hill Jahorina

Jahorina pruža raznovrsnu ponudu ljetnjih sadržaja, kao što su šetnje planinskim stazama, biciklizam, panoramsko razgledanje planinskih vrhova jednom od gondola, vožnja turističkim vozićem, dječije atrakcije, jahanje konja, avantura parkom, i ostale avanture kao što su quadovi, jeep-safari, ferata...Tokom cijele godine se održavaju i mnogobrojne manifestacije za sve zaljubljenike u sport, kulturu, muziku, umjetnost, modu, nauku, kao što su Ultra-Trail, Summer Wine Festival, Fashion Weekend, Jahorina ekonomski forum, razni dečiji kampovi i mnogi drugi.

Sky Hill Jahorina čeka vas u njihovoj prodajnoj kancelariji tokom cijele zimske sezone na ovoj prestižnoj lokaciji, a tu su za vas i u prodajnoj kancelariji u Beogradu tokom cijele godine. Ekskluzivna prodaja stanova povjerena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, koja je dio Cushman & Wakefield Grupe, a njihov stručni prodajni tim će vam pomoći u svakom koraku pri odabiru vašeg planinskog doma iz snova.

Sky Hill Jahorina
Sky Hill Jahorina

Generalni izvođač radova je renomirana kompanija ANS Drive iz Sarajeva, projektno finansiranje Sky Hill kompleksa obezbjeđeno je od strane Nove banke. Investitor je Construct Invest (deo Moj Kiosk Group).

Za više informacija posjetite stranicu www.skyhilljahorina.com.

Pozovite ih na broj telefona +381 69 30 30 004 ili ih kontaktirajte putem mail adrese [email protected].