Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ti elektroprivreda ima dugove znaš da je vrijeme da gasiš mješalicu i smotaš kablove!😂😂😂😁
Mile daj jos Autoputeva .....daj jedan i do Sekovica i Osmaka ha ha ha
Motaj kablove, gasi rs
Kiša pada, kiša pada, Srpska im propada
Ljudii su gigantii,znaci nema dalje heheheh,a onom krkanu glavatom vazno jel zastava u parlamentu ili nije,jadan narod kad mu tako zamazuje ocii,narod ko narod u mislima on je nas borii se za nas,a prodo bih babu svoju da zaradii, ko da ce ponjeti na onaj svijet paree,jebo nenu svoju. To kad citaa izvjestaj pred kamerama,reko bih cojk ko da prica o Svicarskoj a ne o RS,u svemu najboljii, a pwnzija najniza 175km,da nije amjesno bilo bih zalosno
Zanimljivo kako „objektivni“ novinari klixa vole da pisu o stanju, dugovima i fiasku u Republici Srpskoj. A nigdje da vidimo realne podatke o preduzecima u federaciji. Nego, sta bi sa friziranim bilancima u federaciji? Jel neko uhapsen sto je iskazao bolje stanje nego sto jeste? Ajde da se ne lazemo vi ste sda-ov portal, sto nije problem. Problem je sto se pozivate na „objektivnost“ a ustvari manipulisete ljudima, kako kroz clanke tako i kroz komentare!
@Der Deutschlehrer BH TELECOM može kupiti RS
Ma nek sve prodaju Turcima za jeftine pare, kao što je Vučko uradio u Serbiji...mmmmm
Pa Entitet je nastao na u ubijanju nevinog naroda zato se I zove Entitet granica sklonjena od normalnog naroda.
Na ahiret preselila rs, ozalosceni dodo, zeljko i ostala rodbina, familija i prijatelji iz snsd i hdz.
zato tuze federaciju.. ocajnicki traze nove izvore..
TZV rs je rahmetli,samo se deka Dzenaza
@drinski: pošto idiot administrator ne dozvoljava da ti odgovorim direktno na komentar vezan za cijenu kwH el.energije evo odgovora: znači da sistem nije održiv? Logično. Ne kontam šta si time htio da kažeš ili dokažeš? Znači za jedno 5 godina Rs će bankrotirati. Šta onda dalje, moj drinski?
@b.hodzic Moramo prestati sa sranjima, poceti ozbiljno saradjivati i proizvoditi domace kvalitetne proizvode. Ubi nas sve ova zavada.
RS 🤮
Ma hajde kome je bitan dug Autoputeva od pola miliona , bitno je da na ulaz u jedan od tunela stoji slika predjesdnika svih srba i njegovog potrcka , a ispod slike "svjetlo na kraju tunela" !!!!!!! Jebo pola miliona !!!
federacija ima daleko veći dug od rs, ali tišu-mišu. rs se bar dobro umrežila autoputevima.
@ccccssss ja skoro bio u istočnoj bosni i istočnoj hercegovini. od te mreže se nisam uspio snaći.
Što i Vi tražite dlaku u jajetu