Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam naručio jedan, za kuće.
ne znam na kojoj planeti ti zivis...ali iskoristavanje i zloupotreba bilo cega su dvije razlicite stvari sto se tice iskoristavanja, nuklearna energija je neminovan pravac, makar do razvoja kontrolisane fuzije
@idol ima i te kako veze tinejđeri čeovo da iskoriste za ratove bandi , a od šljiva če da proizvedu \"atomsku rakiju\" :) a ovdje se vidi i licemjerstvo razvijenih zemalja ,ponajviše SAD , prijete ratom Iranu koji pokušava da razvije nuklearne elektrane ( dobro možda i atomsku bombu) , a privatna kompanija može da proizvodi mini nuklearne elektrane , niđe veze , i još jedan apsurd sami japanci bi trebalo da budu največi protivnici iskorištavanja nuklearne energije i njene zloupotrebe ,a stoga što su na svojoj koži osjetili istu tu energiju ( Hirošima ,Nagasaki)
kakve veze ima ovo sa crncima tinejdzerima i branjem sljiva ?
Moraju i oni na koga bacit litle i fat boya
Juhuuuu, ovo je ekstra...samo se bojim da ne nastane koji mini chernobil.
uzecu jedan za vikendice, da ne moram palit agregat
toshiba je tito