Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam ginuo u ratu da Sebija Izetbegović bude generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo
...šta znači "pogide"?
@puJ-do Ovo meni isto ono kad jedan čiča Crnogorac priča kad su 1941.talijani ušli u selo.I,kaže čiča istjeraše talijani sve muške na sred sela i pola streljaše a pola jebaše.A šta s tobom bi čiča,upita ga jedan a čiča reče,bogumi mene streljaše.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Elektroprivreda Hrvatske Zajednice Herceg Bosne? Zar ta paradržava nije ukinuta ili se ona još mota po nečijim glavama!?
To je jedno što ti na taj način stavljaš sebe poviš drugog naroda, al Herceg Bosna neće nikad biti izbrisana.
@pazi_ujedam Nit ujedaš, nit režiš... samo gluposti valjaš ... !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa jebiga znas kako kazu CIST RACUN DUGA LJUBAV
Neka vala jeste svi letili kad je njen svekar svima obecavao JEST CE TE ZLATNIM KASIKAMA pa evo od tad prodje haman 26 godina koliko ja vidim samo poejdnci imaju obilje a sita raja ni za hljeba nego kopaju po kantama nigdje ni zlatnih kasika a ni hrane NEKA SAD UZIVAJTE I GLADUJTE I PATITE SE SAMO MI ZAO NAS OMLADINE
Ne lazi!
Bilo bi lijepo da su novinari sakrili osobne podatke potrošača, ovako svi možemo ući na "profil" kupca, na stranici EP HZ-HB te viditi povijest potrošnje i osobne podatke.
nepismeni seljaci KLIX-ovi novinari: piše se FENIG, ne FENING
Kako si samo glup...
@Dota Što, zato što znam pravopis?
@messsa, ko ne zna, u racunovostvu postoji I nesto sto se zove otpis duga.
Mravnjak 23,7%
Skuplja markica za ovo pismo od same potraznje.
Herceg Bosno Srce Ponosno
javite nam sta se desilo za taj kusur!!!
samo kusur!
Ustaska tvorevina Herceg Bosna formalno postoji jos u obrazovanju, ptt saobracaju, elektroprivredi, kulturnom zivotu itd. Ali ne jos dugo! Hrvati koji su podrzavali tu ustasku tvorevinu iseljavaju iz Kiseljaka, Zepca, Jajca, Kupresa... Danas su tu skoro manjina. Odlaze u Otadzbinu Hrvatsku. Ostace ih jos nekolicina i to neko vrijeme u Mostaru, Sirokom i dvije tri hercegovacke kasabe. Danas ih ukupno nema ni 12% u BiH, a za par godina bice ih ispod 10%.
Vitez..si zaboravio..ali necemo sad o tome..svako ima pravo na nase..a mi nemamo pravo na svoje...sve dok je levata koji kazu "dobro je dok imam za kafe i cigara"..bice i tih zamjerki medzu narodom..
Herceg Bosno Srce Ponosno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jos jedan u nizu dokaza nakaradnosti drzave i drustva u kojem zivimo, fujj
tako je to. Kad trebaju dat uslugu, galame psuju, sjede po kladionicama... a kad treba naplatit odmah pred isključenje dolazi
skuplja pita nego tepisja POserm se ja implemtatorima softwera u zanat
Ima li ijedan Bosnjo da zna šta znači HZHB? Kako je nema više, ko to kaže ??
hrvatska zajednica herceg bosne mozda? 😊