Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podijeli bosnu sad je RS druga drzava! I sad srbija uzima nasa bogastva! Halo narode hajmo svi na noge zapucat ne dajmo nase!
Pita li se ova država išta? Jel moguće da rduga država daje koncesije za tuđu teritoriju? Jel to entitet rs okupirani dio BiH od strane srbije pa ona može da radi šta hoće? PA CIJELA BOSNSKA VLAST, BOŠNJAČKI POLITIČARI, HRVATSKI POLITIČARI, MEĐUNARODNA ZAJDNICA NEK SE SRAMI! OVO JE NOVA AGRESIJA NA BIH I NIKOM NIŠTA! BOŽE, DOKLE OVAKO????????
ja cu se povodom ove vijesti oglasiti cim se vrnem s odmora.Ne mogu oni tako kako ono misle.
ma neka nađu barem fildžan viska. pa da ih po americkom receptu optuzimo za terorizam i nacermo. he he he
ETO , JUCERASNJI AGRESOR SERVIJA CE PUMPAT NAFTU TU GDJE JE UBBIJAO I KLAO...!!! JADDNA BOSNO...!!!
Klasicno bacanje prasine u oci.... od toga nema nista. Ali da se narod zabavi, kao bice nesto. Hoce al u k.....
Sad bi građani tog entiteta trebali pomislit da će imati velike nafake od toga. Neće al sigurno.
E jos i da nadju sto. . .