{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izvučeni dobitnici nagradne igre Za Hypo štediše - uvijek više

S
19.9.2011. u 15:40
0
2
Izvučeni dobitnici nagradne igre Za Hypo štediše - uvijek više
0
Izvučeni dobitnici nagradne igre Za Hypo štediše - uvijek više
Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. uručila je nagrade sretnim dobitnicima u nagradnoj igri "Za Hypo štediše uvijek više". Prvu nagradu, 15.000 KM na Hypo Visa poklon kartici osvojila je Finka Lovrić iz Viteza, dok je drugu nagradu u iznosu 10.000 KM na Hypo Visa poklon kartici osvojila Enisa Ajanović iz Sarajeva.
Nagrade dobitnicama uručile su u Sarajevu Nataša Marjanović regionalni menadžer za poslovanje sa stanovništvom u regiji Sarajevo i Kristina Duno, regionalni menadžer za poslovanje sa stanovništvom u regiji Vitez.

Nagradna igra je organizirana u periodu od 04. aprila 2011. do 30. juna 2011. godine, a pravo sudjelovanja imale su štediše Hypo banke koje su u periodu trajanja nagrade igre oročile najmanje 500 EUR/1.000 KM na 13 ili 18 mjeseci.

Izvlačenje dobitnika nagrada obavljeno je 09. septembra 2011. u sjedištu banke u Mostaru od strane tročlane komisije.


"U segmentu štednje naša Banka svrstava se u sami vrh na tržištu i ponosni smo na činjenicu da u ovome segmentu postavljamo standarde i da smo svojevrsni trendsetteri. Bogat izbor štednih proizvoda i atraktivne kamatne stope na štednju rezultirali su velikim brojem klijenata koji su svoje povjerenje ukazali upravo Hypo banci. Ova nagradna igra bila je način da izrazimo zahvalnost na ukazanom povjerenju i da svoje klijente-štediše dodatno nagradimo. Nastavljamo sa ovom dobrom praksom i u budućnosti kroz kvalitetne proizvode i dodatne pogodnosti za naše klijente", izjavio je Herbert Walzhofer, izvršni direktor Hypo Banke.

Sestrinska banka Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka u istom je periodu organizirala istu nagradnu igru te obradovala sretne dobitnike identičnim nagradama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: