Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema vise besplatnog ratovanja za Zelenog.Tek ste se sad usrali gradzanima u zivot.A koliko ste korumpirani zavrsit ce te kao i Bosna.30 godina bez napretka,crna rupa Evrope
koliko su dali bosni i hercegovini da se odbrani od agresora
Pametnjakovicu, koliko su dali Bosni ne samo mmf i njemacka japan britanija amerika itd itd da se oporavi od rata. Milijarde su dali a mi opet go kura* 20 godina posle rata.
Ma to jarane. Stipu ba amere i sadaku, nego uzmi i zaduzi se pa kom opanci a kom obojci.
Tacno ne znas sta je gore Rus ili MMF
Bolje vam je bilo da ste rusija ostali dine mi sas vracat rate
Nisu oni bili Rusija u moderno doba nikad, mimo kad je bila Ruska imperija prije 1918-te. Bolje i BiH da je dio Srbije, a zajedno BiH i Srbija dio Turske. Dugo je to bilo. VJEKOVIMA.
Ovi kad izadju iz rata, mogu se odmah ugasiti koliko su duzni zapadu.
Ko Njemačka zbog Maršalovog Plana poslije Drugog svjetskog rata? Oh wait.
Ovi kad izadju iz rata, mogu se odmah ugasiti koliko su duzni zapadu.
Ovdje kad se rat zavrsi Ukraincima nece ostati ni gaće na štapu.
Imaju resursa ko 150 Bosni i Hercegovina. Ne brini se ti za njih.
MMF finansira ratove, uvodi anarhiju, pa nametne vlast, tako ga je Novalic popusio
Oni su finansirali ratove u jougoslaviji, iraku, afganistanu, vietnamu u koreji u gruziji u ukraini u finskoj jos u drugom svjetskom protiv sovjeta.finansirali su prvi svjetski prvi i drugi balkanski isto tako. Ja sam cuo da su finansirali i hune kad su isli na rim. Aj ne rise.