Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom covjeku jedino vjerujem sta god da kaze.
@Muha994 Uvijek mi je bilo to fascinantno, covjek je od osnivanja clan SDS-a, ali nakon Ashdowna toliki zaokret je napravio da ga ne mogu povezati ni s jedno strankom u BiH. Da su drugi istaknuti pojedinci ovako radili svoj posao ovo bi odavno Svicarska bila.
@Lostframe Ne znam zasto mene udrobi...Zato sto me fascinira da jedan vjerni clan SDS-a radi u interesu drzave? Da radi to naustrb i svoje i drugih stranaka?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gospodin
E da se hoce on kandidovati za clana predsjednika, defintivno bi glasala za njega! Covjek se posvecuje tamo gdje treba tj. ekonomiji nase drzave a ne ovi debili puna im usta Srba, Hrvata i Bosnjaka, fuj
Ovi Turci trebaju naustiti taj hebeni ugovor koji je pun afera...
haha eto to najbolje pokazuje koji smo mi levati...sami sebe i jedni druge miniramo
jedino što ovaj Šarović radi nešto konkretno, ovi ostali prodaju šuplju.
Izvozimo meso, sto znaci da uzgajamo i ubijamo veliki broj zivotinja. Zar nije dosta zivih bica ubijanja do sada..
Elegantan ko vampir...
Mozemo li kako ovog covjeka za Predsjedavajuceg Predsjednistva BiH ali da dve krupnije odluke donosi on? A ne mozemo jer kako je krenula ova ljubav nas svih prema njemu sutra ces iz Banja Luke cuti da radi za politiku Bosnjaka i nama u korist. Tako je to kada se neki Srbin odluci pozitivno djelovati za cijelu BiH odmah je protiv Srba ili Hrvata. Izdajica.
Respect.
Jedini političar koji radi svoj posao vrlo dobro i korektno.
Sto je najgore ovo je vjerovatno Sarovicu i zadnja politicka uloga jer ce sumski cetnici odjebati na sledecim izborima zato sto se zalaze za cijelu BIH jadno i zalosno
Kao predsednik Republike Srpske je 5. marta 2001. godine u Banjaluci zajedno sa predsednikom Savezne Republike Jugoslavije Vojislavom Koštunicom potpisao Sporazum o specijalnim paralelnim vezama SRJ i Republike Srpske. Skupština Savezne Republike Jugoslavije je ratifikovala Sporazum o specijalnim paralelnim vezama SRJ i Republike Srpske 10. maja 2001. godine. Šarović je pravi SDS kadar sposoban i inteligentan.
Je li iko fasovao krivicnu prijavu po pitanju prodaje uvoznog mesa pod domace? Prvenstveno mislim na Bajru!
bravo šaroviću, kad mi možemo za bajram jesti svinjetinu, počevši od košarkaša pa sve do političara, nek jedu i turci.
jel stvarno jedete ili zajebavas
@HAL90olo Sto te to zadevera ko sta jede?
bori se sarovic kao lav jbt!